Celine Dion: Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας της – «Έχει χάσει τον έλεγχο των μυών της»

Ένα χρόνο μετά την ανακοίνωση της Celine Dion, ότι διαγνώστηκε με το σύνδρομο Stiff Person Syndrome, μια πάθηση που επηρεάζει τους μύες και ουσιαστικά «κλειδώνει» το σώμα σε άκαμπτες θέσεις, με αποτέλεσμα κάποιοι από τους ασθενείς να αδυνατούν να περπατήσουν ή ακόμη και να μιλήσουν, η κατάστασή της φαίνεται να έχει επιδεινωθεί.

Η αδερφή της Celine Dion, Claudette, δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή της στο 7 Jours του Καναδά πως η 55χρονη τραγουδίστρια έχει «χάσει τον έλεγχο των μυών της», καθώς η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε με την πάροδο του χρόνου.

«Αυτό που μου ραγίζει την καρδιά είναι ότι ήταν πάντα πειθαρχημένη. Πάντα δούλευε σκληρά. Η μητέρα μας πάντα της έλεγε: θα τα καταφέρεις καλά, θα το κάνεις σωστά», είπε μεταξύ άλλων η 75χρονη Claudette.

Ωστόσο, παρά την κακή έκβαση της υγείας της, η Celine Dion δεν παύει να ελπίζει πως σύντομα θα βρεθεί και πάλι ζωντανά στη σκηνή, κάνοντας αυτό που τόσο αγαπά: να τραγουδά μπροστά στους θαυμαστές της.

«Είναι αλήθεια ότι και στα δικά μας όνειρα και στα δικά της ο στόχος είναι να επιστρέψει στη σκηνή. Με ποια ιδιότητα; Δεν ξέρω», δηλώνει η αδερφή της Καναδής super star.

Read More

And More