Chart Show: Η Δέσποινα Βανδή θα μας παρουσιάσει τα 30 πιο επιτυχημένα ντουέτα – Φωτογραφίες από τα backstage

Απόψε το βράδυ στις 21:30 η Δέσποινα Βανδή μέσα από τη συχνότητα του Alpha και το Chart Show παρουσιάζει τη λίστα με τα 30 πιο επιτυχημένα ντουέτα των τελευταίων 30 ετών! Μαζί της, όπως κάθε φορά, ο Music Expert Γιώργος Αρσενάκος  και ο Chart Expert Πέτρος Δραγουμάνος μοιράζονται παρασκήνιο και ιστορίες από ντουέτα που άφησαν παρακαταθήκη στη μουσική βιομηχανία και μας εξηγούν τους λόγους για τους οποίους είναι τόσο δημοφιλή στο κοινό.   

Κάτι μαγικό συμβαίνει όταν δύο φωνές ενώνονται για να ερμηνεύσουν ένα τραγούδι. Δύο ψυχές που συντονίζονται στους ήχους μίας μελωδίας, με τη μία να συμπληρώνει την άλλη: ο ορισμός της χημείας. Γι’ αυτό και τα ντουέτα αποτελούν ουσιαστικό μέρος της επιτυχίας πολλών μουσικών καλλιτεχνών αλλά και αφήνουν ανεξίτηλο το σημάδι τους στην καρδιά των ακροατών.

Στο πλατό του Chart Show, η Δέσποινα Βανδή υποδέχεται την Αλίνα Κωτσοβούλου και τη Μαρία Νικόλτσιου, ενώ στη μουσική σκηνή θα τραγουδήσουν οι (με αλφαβητική σειρά):

Ήβη Αδάμου, Νίκος Ζιώγαλας, Κώστας Καραφώτης, Κωνσταντίνα, Μαντώ, Τάνια Μπρεάζου, Εβελίνα Νικόλιζα,Κατερίνα Ντίνου, Ιλένια Ουίλιαμς, Παναγιώτης Ραφαηλίδης, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το TLIFE από το γύρισμα για τη σημερινή βραδιά.

 

Read More

And More