Christy Turlington: Βραδινή έξοδος για το διάσημο σούπερ μόντελ στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Το διάσημο super model Christy Turlington, μούσα του Calvin Klein και ένα από τα σημαντικότερα πρόσωπα της μόδας βρίσκεται αυτή τη περίοδο στη χώρα μας μαζί με τον σύζυγό της γνωστό ηθοποιό και παραγωγό του Hollywood Edward Burns στη θαλαμηγό φιλικού τους ζευγαριού.

Μαζί τους η 18χρονη κόρη τους Grace που ήδη έχει ξεκινήσει μια δυναμική καριέρα μοντέλου και ο 15χρονος γιος τους Finn. Το ζεύγος Turlington- Burns δηλώνει ενθουσιασμένο με τα Ελληνικά νησιά του Αιγαίου.

Μάλιστα, την τελευταία βραδιά του ταξιδιού τους επισκέφτηκαν την Αθηναϊκή Ριβιέρα καλεσμένοι του Χρύσανθου Πανά όπου δείπνησαν με τα παιδιά τους καθώς και με τους καλούς τους φίλους Peter Georgiopoulos, τη σύζυγο του και επίσης επιτυχημένο μοντέλο των 90’ς Kara Young και τον γιο τους Constantine. Στην παρέα ήταν επίσης η Ελληνίδα ηθοποιός του Εθνικού Θεάτρου Άλκηστις Πουλοπούλου και ο εφοπλιστής Λεωνίδας Βροντίσης .

Ο Χρύσανθος Πανάς μίλησε στους καλεσμένους για την Αθηναϊκή Ριβιέρα και το ομώνυμο βιβλίο του με τις παγκόσμιες εκδόσεις Assouline και συζήτησαν τις τόσο θετικές προοπτικές της Αθηναϊκής Ακτογραμμής. Ο Χρύσανθος Πανάς είχε ετοιμάσει ένα εξαιρετικά εντυπωσιακό show πυροτεχνημάτων που έκανε όλους να χαμογελούν σαν μικρά παιδιά.

Το δείπνο περιελάβανε ελληνικές συνταγές, η μουσική του Island ήταν απογειωτική και η βραδιά μάγεψε τους σημαντικούς καλεσμένους που δήλωσαν ότι η Ελλάδα αλλά και η Αθήνα θα είναι πλέον πρώτη στη λίστα των προτιμήσεων τους.

Read More

And More