DWTS: Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε

Τον καλύτερο τους εαυτό έδωσαν για ακόμα μια φορά στο DWTS τα οκτώ εναπομείναντα ζευγάρια το βράδυ της Κυριακής 19 Δεκεμβρίου. Για κάποιον ή κάποια μη επαγγελματία του χορού, ωστόσο, αυτή ήταν και η τελευταία εμφάνιση στη σκηνή του λαμπερού χορευτικού σόου του Star.

Απόψε η Βίκυ Καγιά κι ο Λάμπρος Φισφής υποδέχτηκαν τα οκτώ ζευγάρια σε ένα λαμπερό, γιορτινό, ballroom. Οι χορογραφίες ήταν εκρηκτικές και κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις με την ευρηματικότητά τους.

Από την βραδιά φυσικά δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις, με την ‘Ελενα Τσαγκρινού επιστρέφει στην σκηνή αλλά αυτήν την φορά για να τραγουδήσει ενώ στο παρκέ βρέθηκε κι ο Κρατερός Κατσούλης έχοντας δίπλα του τους επαγγελματίες χορευτές και εισβάλλοντας με χορευτική δεινότητα σε ένα club.

Στο κλείσιμο της βραδιάς, η παρουσιάστρια του DWTS, Βίκυ Καγιά βρέθηκε για ακόμη μια φορά στην αμήχανη θέση να ανακοινώσει το ζευγάρι που δεν θα συνεχίσει στον διαγωνισμό.

Όπως ανακοίνωσε η Βίκυ Καγιά, το ζευγάρι που αποχώρησε ήταν η Μαριάννα Γεωργαντή κι ο Σπύρος. Αν κι οι κριτές τόνισαν τη βελτίωση της Μαριάννας, αυτό δεν ήταν αρκετό για το σημείο που έχει φτάσει στο σόου και βαθμολογικά απείχε κατά πολύ από τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους. Η ψηφοφορία του κοινού δεν ήταν αρκετή στο να τους κρατήσει στο DWTS.

 

Read More

And More