DWTS – Στέφανος Δημουλάς: Η συγκλονιστική χορογραφία του και το ηχηρό μήνυμα υπέρ της διαφορετικότητας

Λίγο πριν ολοκληρωθεί ο εντυπωσιακός τελικός του DWTS, ο κριτής Στέφανος Δημουλάς παρουσίασε μία συγκλονιστική χορογραφία, αναδεικνύοντας, για άλλη μια φορά, το ταλέντο του και «κατακτώντας» το ballroom του χορευτικού show.

Ο Στέφανος Δημουλάς χόρεψε μία πρωτότυπη χορογραφία ειδικά φτιαγμένη για το DWTS, εμπνευσμένη από την ελληνική μυθολογία, από το μύθο του Δαίδαλου και του Ίκαρου και εκτελεσμένη με νεοκλασικό χορό.

Ο καταξιωμένος χορευτής χόρεψε στη σκηνή του DWTS μαζί με τον φίλο του, Σπύρο. Μετά την χορογραφία, ο Στέφανος Δημουλάς έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα υπέρ της διαφορετικότητας, κάνοντας την κριτική επιτροπή να συγκινηθεί και να τον χειροκροτήσει. 

«Μετά από αυτό τον χορό που κάναμε δυο άντρες μαζί, είναι η κατάλληλη ώρα να πω πως το DWTS μού έχει μάθει τόσα πολλά. Απόψε χόρεψα για όλους εκείνους που ντράπηκαν να ερωτευτούν αυτούς που ήθελαν, που ντράπηκαν να αγαπήσουν αυτούς που ήθελαν γιατί μια κοινωνία μας σταματάει από πολλά πράγματα. Αυτούς που άφησαν την τελευταία τους πνοή τα τελευταία 40 χρόνια με δυο πανδημίες που μας χτύπησαν, το AIDS και τον κορονοϊό.

Άνθρωποι έχασαν την ψυχή τους χωρίς να έχουν τους ανθρώπους που πραγματικά αγαπούσαν δίπλα τους. Για αυτούς που τραυματίστηκαν και σταμάτησαν κατά ένα λάθος, κατά ένα κακό χρονικό διάστημα να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Δημουλάς.

Read More

And More