David και Victoria Beckham: Η ζωή τους γίνεται ταινία – Δεν φαντάζεσαι πόσα χρήματα πήραν για τη συμφωνία!

Αναμφίβολα, ο David και η Victoria Beckham θεωρούνται δύο από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ό,τι κι αν κάνουν, όπου κι αν πάνε, ό,τι κι αν δηλώσουν γίνονται αμέσως no1 θέμα συζήτησης. Το love story τους, τα παιδιά τους, τα συνεχή ταξίδια και πολλές άγνωστες πτυχές της προσωπικότητάς τους ενδιαφέρουν τον κόσμο. Αυτό φαίνεται να σκέφτηκαν και οι ιθύνοντες του Netflix, οι οποίοι τους πρότειναν μια «χρυσή» συμφωνία για να γίνει η ζωή τους ντοκιμαντέρ.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα, Sun, στο ντοκιμαντέρ που δεν έχει οριστεί ακόμα τίτλος, θα συμπεριλαμβάνονται άγνωστες εικόνες από γενέθλια, γιορτές Χριστουγέννων και άλλες οικογενειακές εκδηλώσεις της οικογένειας.

«Θα αποτελέσει μια μεγάλη επιτυχία για το Netflix καθώς θα παρουσιαστεί μια διαφορετική πλευρά του Beckham την οποία οι περισσότεροι δεν έχουν ευκαιρία να δουν. Έχουν υλικό από όλη την καριέρα του David: έχουν αποκόμματα εφημερίδων, εικόνες από τα σχολικά του χρόνια, παλαιές φωτογραφίες από τις πρώτες του ομάδες» δήλωσε στην εφημερίδα πηγή που γνώριζε τη συμφωνία του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και της συζύγου του.

Ακόμα, θα υπάρχουν δηλώσεις των τεσσάρων παιδιών του ζευγαριού. Φημολογείται ότι η συμφωνία μεταξύ Backhams και Netflix άγγιξε τα 18 εκατομμύρια δολάρια.

Η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ προβλέπεται μετά το 2022.

Read More

And More