David και Victoria Beckham: Κόλλησαν κορονοϊό, σε πάρτι στο Λος Άντζελες και έκαναν… ταξίδια

Η Βικτώρια και ο Ντέιβιντ είχαν τον Μάρτιο κορονοϊό τον οποίο κόλλησαν σε κάποιο πάρτι στο Λος Άντζελες και επειδή δεν το ήξεραν έκαναν ταξίδια… Nα θυμήσουμε ότι το διάσημο ζευγάρι είχε επισκεφθεί πριν λίγες μέρες και την Ελλάδα αλλά τον ιό τον είχαν κολλήσει το πρώτο κύμα του τον Μάρτιο…

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ άρχισε να νιώθει αδιαθεσία ενώ βρισκόταν στο Μαϊάμι. Λίγο μετά από εκείνον, η 46χρονη σύζυγός του ένιωσε πονόλαιμο και ανέβασε πυρετό.

Οι Μπέκαμ ταξίδεψαν από το Λος Άντζελες στη Βρετανία για τα 21α γενέθλια του γιου τους, Μπρούκλιν στις 4 Μαρτίου, επέστρεψαν στις ΗΠΑ μια εβδομάδα μετά γιατί ο άλλοτε σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ρεάλ έπρεπε να βρεθεί σε παρουσίαση της ομάδας του, Ίντερ Μαϊάμι και στις 19 Μαρτίου γύρισαν ξανά στη Βρετανία όπου τους… βρήκε το lockdown!

«Ήταν το απόλυτο σενάριο τρόμου» είπε μια πηγή στη Sun, εξηγώντας πως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ήταν στο Μαϊάμι για να συμμετέχει σε εκδηλώσεις της Ίντερ Μαϊάμι και η οικογένειά του πήγε για να τον υποστηρίξει. «Παραβρέθηκαν σε κάποιες εκδηλώσεις, ο Ντέιβιντ έκανε χειραψίες και φιλούσε θαυμαστές και αξιωματούχους του συλλόγου» είπε η ίδια πηγή.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The family and I are here in Miami for the launch of @davidbeckham’s team. At times like this, the most important thing is to be with loved ones and to support each other. Let’s listen to the experts and stay safe x kisses from us all x

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις

Μετά τις εκδηλώσεις στο Μαϊάμι, η οικογένεια Μπέκαμ επέστρεψε στο Λονδίνο για να γιορτάσουν τα 21α γενέθλια του Μπρούκλιν. Μάλιστα, ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια διοργάνωσαν ένα μεγάλο πάρτι για τον πρωτότοκό τους στο σπίτι τους, όπου εμφανίστηκε ο Stormzy και ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Emma Bunton.

Πηγή: Νewsit.gr

Read More

And More