Έφτασε κοντά στον θάνατο!

Demi Lovato: H υπερβολική δόση της άφησε «εγκεφαλική βλάβη» – Όσα εξομολογήθηκε για πρώτη φορά

Ήταν Ιούλιος του 2018, όταν η Demi Lovato μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ύστερα από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Τρία χρόνια μετά η πασίγνωστη τραγουδίστρια είναι καθαρή και μιλάει πρώτη φορά για την περιπέτεια που την οδήγησε να φτάσει ακόμη και κοντά στον θάνατο…

Όπως η ίδια αφηγείται την περιπέτειά της στη νέα της σειρά ντοκιμαντέρ στο YouTube, «Demi Lovato: Dancing With The Devil», κατάφερε να παραμείνει νηφάλια για έξι χρόνια. «Έπαθα τρία εγκεφαλικά. Έπαθα καρδιακή προσβολή. Οι γιατροί μου είπαν ότι είχα πέντε με δέκα ακόμα λεπτά (ζωής)» λέει η Demi Lovato.

Σε συνέντευξή της στο Associated Press, η 28χρονη ποπ σταρ είπε ότι η υπερβολική δόση της έχει αφήσει «εγκεφαλική βλάβη», προσθέτοντας, πως ακόμα και σήμερα αντιμετωπίζει τις επιπτώσεις αυτού του περιστατικού. «Δεν οδηγώ γιατί έχω τυφλά σημεία στην όρασή μου. Για πολύ καιρό, δυσκολευόμουν να διαβάσω. Ήταν μεγάλη υπόθεση όταν μπόρεσα να διαβάσω ένα βιβλίο, κάτι που έγινε δύο μήνες αργότερα, επειδή η όρασή μου ήταν θολή».

 

Σε ένα ντοκιμαντέρ του 2017, η Demi Lovato είχε μιλήσει για την κατάχρηση ουσιών κατά τα εφηβικά της χρόνια. Μάλιστα, το 2018 κυκλοφόρησε ένα τραγούδι με τίτλο Sober, στο οποίο αποκάλυψε ότι είχε «σπάσει» έξι χρόνια νηφαλιότητας.

Read More

And More