Demy: Η φωτογραφία από την Οδησσό της Ουκρανίας και το συγκινητικό μήνυμα

Η Demy τρέφει μια ιδιαίτερη αγάπη στην Ουκρανία, καθώς το 2017 είχε περάσει αρκετό χρόνο στην Οδησσό και το Κίεβο λόγω της συμμετοχής της στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό της Eurovision. 

Αυτές τις ημέρες, η δημοφιλής τραγουδίστρια παρακολουθεί συγκλονισμένη τις εξελίξεις με την εισβολή της Ρωσίας και δεν μπορεί να πιστέψει ότι μια χώρα και οι άνθρωποί της καταστρέφονται έτσι… 

Η Demy θέλησε να εκφράσει τα συναισθήματά της με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

«Εδώ και μέρες δεν έχω καταφέρει να βρω τα λόγια να εκφράσω αυτό που νιώθω. Στην Οδησσό και στο Κίεβο έχω περάσει αρκετό χρόνο και έχω ζήσει μοναδικές στιγμές. Γνώρισα πολλούς και υπέροχους ανθρώπους που με φιλοξένησαν με τον πιο ζεστό τρόπο. Δεν χωράει ο νους τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν τώρα.

Η καρδιά μου αυτές τις μέρες είναι με αυτούς τους ανθρώπους αλλά και με όλους του Ουκρανούς που υποφέρουν. Δυστυχώς, ο ουκρανικός λαός έχει εξαπατηθεί πολλές φορές στο παρελθόν και έχει υποφέρει πολύ στο βωμό πολιτικών παιχνιδιών. Η σκέψη μου και η καρδιά μου είναι εκεί.

Εύχομαι να τελειώσει μία και καλή ο εφιάλτης αυτός και να μπορέσουν σαν κυρίαρχο κράτος να αποφασίσουν για το μέλλον τους» έγραψε η Demy για τον πόλεμο στην Ουκρανία. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demy (@demy_official)

Ετικέτες

Read More

And More