Don Leone: Ο γνωστός τράπερ στη συμμορία που «χτυπούσε» τα ΑΤΜ – Ξέπλενε τα χρήματα μέσω video clip

Στη σύλληψη του γνωστού τράπερ, Don Leone, ο οποίος συμμετείχε σε σπείρα που πραγματοποιούσε διαρρήξεις σε ΑΤΜ σε όλη την Ελλάδα προχώρησε η Αστυνομία, όπως μεταδίδει σε ρεπορτάζ του το newsit.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές κατάφεραν να εξαρθρώσουν τη σπείρα που είχε πραγματοποιήσει 10 διαρρήξεις σε ΑΤΜ με λεία 710.000 ευρώ.

Εκτός από τον γνωστό τράπερ, άλλα δύο άτομα συμπλήρωναν την ομάδα της συμμορίας που διέπραττε διαρρήξεις σε ΑΤΜ.

Ο επαγγελματισμός και η παρατηρητικότητα των αρμόδιων αξιωματικών και υπαξιωματικών που χειρίστηκαν στην υπόθεση, οδήγησαν στην ταυτοποίηση των τριών μελών της οργάνωσης, ηλικίας 26, 27 και 28 ετών, οι οποίοι προέβαιναν σε κλοπές οχημάτων και μέσω αυτών μετέβαιναν σε επαρχιακές περιοχές της Ελλάδας, όπου, χρησιμοποιώντας τροχούς κοπής μετάλλων ή τοποθετώντας εκρηκτικές ύλες, παραβίαζαν Α.Τ.Μ. με σκοπό να αφαιρέσουν τα χρήματα που περιείχαν.   

Από τις έως τώρα έρευνες έχουν εξιχνιασθεί 10 περιπτώσεις εκρήξεων Α.Τ.Μ. σε Εύβοια, Βοιωτία, Μεσσηνία, Ηλεία, Αχαΐα, Πρέβεζα και Αιτωλοακαρνανία, καθώς και 7 κλοπές οχημάτων. Τα τρία μέλη της σπείρας συνελήφθησαν στο Καματερό, ενώ είχε προηγηθεί διάρρηξη ΑΤΜ στην Ερμιόνη, όπου είχαν αφαιρέσει 198.515 χιλιάδες.

Πηγή εικόνας: Στιγμιότυπο από video clip του

Read More

And More