Eλένη Μενεγάκη: Η ιδιαίτερη συνταγή που θα ετοιμάσει σήμερα για τον Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της

Η Ελένη Μενεγάκη τους τελευταίους μήνες έχει επιλέξει να βρίσκεται μακριά από τα τηλεοπτικά πλατό, απολαμβάνοντας την καθημερινότητα με την οικογένειά της αλλά και πράγματα που την ξεκουράζουν και την κάνουν χαρούμενη. Ένα από αυτά είναι και η μαγειρική.

Δεν είναι, άλλωστε, λίγες οι φορές που μέσα από τις εκπομπές της η λαμπερή παρουσιάστρια απολάμβανε να μπαίνει στην κουζίνα και να βοηθά στη στήλη μαγειρικής. Την τελευταία δε σεζόν, είχε μπει και μόνη της προκειμένου να μοιραστεί με τις τηλεοπτικές της φίλες κάποιες δικές της συνταγές.

Τους μήνες που απουσιάζει από την τηλεόραση, έχει κάνει το ίδιο μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το χθεσινό που μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε σπιτικά τυροπιτάκια δημοσιεύοντας μάλιστα και ένα βίντεο δείχνοντας όλη τη διαδικασία. 

Τα σχόλια κάτω από το βίντεο αυτό ήταν πολλά, ανάμεσά τους και ένα της Αργυρούς Μπαρμπαρίγου η οποία της επισήμανε πόσο πολύ της πάει η κουζίνα.

Η Ελένη Μενεγάκη που είναι αρκετά ενεργή στα social media είδε το σχόλιο της γνωστής μαγείρισσας και καλής της φίλης και απάντησε αποκαλύπτοντας το φαγητό που σκοπεύει να ετοιμάσει σήμερα για την οικογένειά της.

“Μ΄ αρέσει τόσο πολύ να μαγειρεύω ωραίες συνταγές! Αύριο θα κάνω πάλι το χταπόδι με μέλι! Από τότε που μου το έμαθες δεν έχω σταματήσει να το μαγειρεύω… και να το απολαμβάνουμε όλοι!!! Σε ευχαριστώ για όσα μου έχεις μάθει Αργυρώ μου!!!” έγραψε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

 

Read More

And More