Epic Drama Greece: Φεβρουάριος 2024 με κορυφαίες στιγμές

Τον Φεβρουάριο στο Epic Drama κάνει πρεμιέρα η «Ντόμινα», μια επική σειρά που ξετυλίγει την απίστευτη αληθινή ιστορία της Λιβίας Δρουσίλλας, συζύγου του Γάιου Καίσαρα Αυγούστου, κατά τη διάρκεια της βασιλείας του.

Η ισχυρή γυναίκα αναδεικνύεται σε μια από τις πιο επιδραστικές φιγούρες του αρχαίου κόσμου. Η σειρά παρακολουθεί τη Λιβία από τον πρώτο της γάμο και την εξορία της έως την επιστροφή της στη Ρώμη, επιδιώκοντας να ανακτήσει την εξουσία που της ανήκει.

Στο «Εργαστήριο με τις κούκλες» η Άιρις, που ονειρεύεται να γίνει ζωγράφος, συναντά τον ταριχευτή Σάιλας και τον δημιουργικό ζωγράφο Λούι. Οι ζωές τους διασταυρώνονται, δημιουργώντας μια σκοτεινή εμμονή και μια συγκινητική ιστορία για τον αγώνα μιας γυναίκας που τολμά να εκπληρώσει τα όνειρά της σε έναν κόσμο που υπονομεύει την επιτυχία των γυναικών.

Δέιτε όσα πρέπει να γνωρίζετε εδώ: www.Facebook.com/EpicDramaGR

Copyright © Banijay Rights

Ντόμινα

Πρεμιέρα Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου στις 22:00
Κύκλος: 1
Αριθμός επεισοδίων: 8 x 60 λεπτά
Πρωτότυπος τίτλος: Domina
Έτος: 2020

Ο πρώτος κύκλος διαδραματίζεται στη διάρκεια της βασιλείας του Γάιου Καίσαρα Αυγούστου αλλά ξετυλίγεται μέσα από την απίστευτη αληθινή ιστορία της συζύγου του Λιβίας Δρουσίλλας η οποία ξανάγραψε τους κανόνες για τις προσδοκίες μιας γυναίκας από τη ζωή της και η οποία έγινε η ισχυρότερη γυναίκα στον κόσμο. Η σειρά αρχίζει την παραμονή του πρώτου γάμου της και την παρακολουθούμε στη διάρκεια της εξορίας της και μετά την επιστροφή της στη Ρώμη όταν είναι πλέον αποφασισμένη να ξανακερδίσει όλα όσα της στέρησαν… και αυτό ακριβώς κάνει, επιδεικνύοντας μάλιστα εξαιρετική ευφυΐα, όταν παντρεύεται τον άντρα που της τα στέρησε. Στα 30 της η Λιβία ανακτά την περιουσία της, την κοινωνική της θέση και πολλά περισσότερα, όμως σύντομα διαπιστώνει ότι δεν αρκεί να παίρνεις την εξουσία στα χέρια σου αλλά θα πρέπει και να μπορείς να την κρατήσεις ενώ όλοι γύρω σου επίσης την επιζητούν… ιδιαίτερα μάλιστα αν θες να εξασφαλίσεις υστεροφημία, όπως όλοι.

Εργαστήριο με τις κούκλες

Συνεχίζεται από Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου στις 22:00
Κύκλος: 1
Αριθμός επεισοδίων: 6 x 60 λεπτά
Πρωτότυπος τίτλος: The Doll Factory
Έτος: 2023

Η Άιρις βιοπορίζεται ζωγραφίζοντας κούκλες αλλά ονειρεύεται να γίνει ζωγράφος, ο Σάιλας είναι ταριχευτής και ελπίζει να βρει ένα αντικείμενο τόσο σπάνιο που θα τον εκτοξεύσει στη δόξα, και ο Λούι είναι δημιουργικός ζωγράφος σε αναζήτηση της επόμενης μούσας του. Όταν η μοίρα διασταυρώνει τους δρόμους τους, η Άιρις έχει την ευκαιρία να αρχίσει μια νέα ζωή – και μια σκοτεινή εμμονή αρχίζει να αποκαλύπτεται. Μια συγκινητική ιστορία με θέμα το τι συμβαίνει όταν μια γυναίκα τολμά να διεκδικήσει αυτό που θέλει σε έναν κόσμο που θα προτιμούσε να τη δει νεκρή παρά να της.

Copyright κεντρικής φωτογραφίας © Banijay Rights.

Read More

And More