Eurovision 2021: Αυτό που όλοι περιμέναμε! 16 χρόνια μετά η Έλενα Παπαρίζου τραγουδά ξανά το My Number One

Άρωμα… Ελλάδας έχει ο 65ος Διαγωνισμός της Eurovision, αφού η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε στα γνώριμα λημέρια της για μια guest εμφάνιση. Η γνωστή τραγουδίστρια, 16 χρόνια μετά τη νίκη της στο Κίεβο της Ουκρανίας, ερμήνευσε ξανά το επιτυχημένο και πολύ αγαπημένο “My number one“, ξεσηκώνοντας την Ευρώπη και συγκινώντας τους Έλληνες.

Η Έλενα Παπαρίζου έλαμψε με την παρουσία της και μας θύμισε τις ένδοξες στιγμές του 2005, όταν χάρισε στην Ελλάδα την πρώτη και μοναδική έως τώρα νίκη στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό. Σαν να μην πέρασε μία ημέρα, η “Number one” τραγουδίστρια αποτέλεσε ένα από τα hightlight της βραδιάς.

Η Έλενα Παπαρίζου και άλλοι πέντε νικητές της Eurovision, ήταν οι πρωταγωνιστές του «Rock The Roof», μιας θεαματικής δράσης, που στήθηκε αποκλειστικά και μόνο για τον μεγάλο τελικό. Οι καλλιτέχνες  ερμήνευσαν τα νικητήρια τραγούδια τους πάνω σε τρεις ειδικά διαμορφωμένες ταράτσες του Ρότερνταμ.

Εκτός από την Έλενα Παπαρίζου, που τραγούδησε το «My Number One», οι υπόλοιποι guest stars της βραδιάς ήταν ο Lenny Kuhr που κέρδισε το 1969 με την Ολλανδία, ο Teach-In που κέρδισε το 1975 επίσης με την Ολλανδία, η Sandra Kim που κέρδισε το 1986 με το Βέλγιο, οι Lordi που ήταν οι νικητές του 2006 με τη Eurovision και ο Måns Zelmerlöw που κέρδισε το 2015 με τη Σουηδία. 

Read More

And More