Eurovision 2021: Έλενα Τσαγκρινού – Η αντίδρασή της όταν είδε την ομοιότητα με την εμφάνιση της Μολδαβίας

Για τα συναισθήματά της μετά την πρώτη της πρόβα στη σκηνή της Eurovision στο Ρότερνταμ μίλησε η Έλενα Τσαγκρινού στην εκπομπή Ευτυχείτε σήμερα το πρωί. Η νεαρή τραγουδίστρια εξέφρασε την ανυπομονησία της να ανέβει ξανά στη σκηνή, αλλά και το άγχος που της δημιούργησαν τα προβλήματα που αντιμετώπισε.

“Όταν είναι να πάμε στο στάδιο ξυπνάμε γύρω στις 4 παρότι η πρόβα μας ήταν στις 10. Τώρα που έκανα την πρώτη πρόβα, νιώθω πολύ καλύτερα και περιμένω τη δεύτερη που είναι αύριο. Έχω μεγαλύτερο ενθουσιασμό, γιατί περάσαμε την πρώτη κρυάδα και τώρα νιώθω ότι θέλω να ξαναπάω στη σκηνή. Με άγχωσαν αρκετά τα δυο ατυχήματα που είχαμε στην πρόβα. Δε θέλω να σταθώ σε αυτά, προσπαθώ να τα ξεχνάω αυτές τις μέρες γιατί θέλω να πάμε μπροστά. Κόπηκε το τσαντάκι με το μικρόφωνο στο φόρεμα και θα το ξαναράψουμε” είπε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στον ρόλο του αγαπημένου της, Mike όλο αυτό το διάστημα λέγοντας: “Ο Mike έχει αρχίσει και μπαίνει για τα καλά στη Eurovision, από τότε που ήρθα εδώ είναι συνέχεια με την ανυπομονησία να δει πως τα πάω και με καθησυχάζει. Είναι κάτι που το χρειάζομαι. Αυτό το διάστημα βρισκόμασταν με μάσκες και αραιά. Δεν είναι πολύ ωραίο να μην είσαι άνετος με τον σύντροφό σου¨.

Ακόμα, η Έλενα Τσαγκρινού αναφέρθηκε και στις αλλαγές που δοκιμάζουν στα μαλλιά και το μακιγιάζ της, ενώ δεν έκρυψε την έκπληξη και την αμηχανία της όταν είδε την εμφάνιση της Μολδαβίας. Ο λόγος αυτής της αμηχανίες είναι η μεγάλη ομοιότητα τόσο στο ρούχο όσο και στο χτένισμα των δυο γυναικών.

Read More

And More