Eurovision 2021: Η Έλενα Παπαρίζου συναντήθηκε με τη Stefania

Το μεσημέρι της Πέμπτης η Stefania, η εκπρόσωπος της Ελλάδας για την Eurovision 2021 συνάντησε την Έλενα Παπαρίζου. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα θερμό.

Η Έλενα Παπαρίζου τρέφει ιδιαίτερη αγάπη και εκτίμηση για τα νέα ταλέντα αλλά και η αγάπη της Stefania προς την Έλενα Παπαρίζου είναι ιδιαίτερα μεγάλη αφού πολύ συχνά την αναφέρει σε συνεντεύξεις της!

Η συνάντηση έλαβε χώρα στο στούντιο του Δημήτρη Κοντόπουλου ,σύνθετη του «Last Dance» του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision στο Ρότερνταμ και συνεργάτη της Έλενας Παπαρίζου!

“Είσαι ένα φωτεινό και  πολύ πολύ τυχερό πλάσμα! Όλοι οι Έλληνες της Ευρώπης είμαστε μαζί σου Stefania!”

Ο κύριος λόγος για αυτή την χαμηλότερη των προσδοκιών θέση είναι ότι τα γραφεία στοιχημάτων λαμβάνουν υπόψιν τους τις θέσεις που έχει καταταγεί η εκάστοτε χώρα τα τελευταία χρόνια με την Ελλάδα να κατατάσσεται στην 21η θέση το 2019 και να μην προκρίνεται στον τελικό το 2018!

Την ίδια στιγμή τα μεγαλύτερα Ολλανδικά μέσα μιλούν με ενθουσιασμό για την Stefania την Ελληνίδα που έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ολλανδία και εκπροσωπεί την Ελλάδα, ενώ ειδήμονες του διαγωνισμού μιλούν για την πιο υποσχόμενη ελληνική συμμετοχή των τελευταίων χρόνων.

Μήπως η mrs “Number One” να αποδειχθεί γούρι για τη Stefania και την ελληνική συμμετοχή;

 

Read More

And More