Eurovision 2021 – Ιταλία: Η φωτογραφία που επιβεβαιώνει τη δήλωση του Damiano David για το αν έκανε χρήση ναρκωτικών

Ήδη από το βράδυ του Σαββάτου και ακόμη πριν ολοκληρωθεί η Eurovision, ένα πλάνο στο green room ήταν αρκετό για να προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της λαμπερής βραδιάς, η κάμερα «τσάκωσε» τον Damiano David να σκύβει στο τραπέζι που είχε μπροστά του, κάνοντας μια περίεργη κίνηση. Τότε, πολλοί έσπευσαν να πουν ότι κάνει χρήση ναρκωτικών. (Δες εδώ το επίμαχο βίντεο και την απάντηση του καλλιτέχνη)

Την επόμενη ημέρα, η EBU εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για το συμβάν: «Το συγκρότημα, η διοίκηση και ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας μας, μας ενημέρωσαν ότι δεν υπήρχαν ναρκωτικά στο Green Room και εξήγησαν ότι ένα ποτήρι έσπασε στο τραπέζι τους και καθαριζόταν από τον τραγουδιστή. Η EBU μπορεί να επιβεβαιώσει ότι βρέθηκε σπασμένο γυαλί μετά από επιτόπιο έλεγχο. Συνεχίζουμε να εξετάζουμε προσεκτικά τα πλάνα και θα ενημερώσουμε για περαιτέρω εξελίξεις». (Διάβασε ολόκληρη την ανακοίνωση της EBU)

Μάλιστα, εδώ και αρκετές ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μια φωτογραφία που επιβεβαιώνει την ύπαρξη του σπασμένου ποτηριού στο σημείο που κάθονταν οι Maneskin στο Green Room.

Διάβασε εδώ επίσης:

Eurovision 2021 – Ιταλία: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σύντροφος του Damiano David – Φωτογραφίες

Read More

And More