Eurovision 2021 – Ο πατέρας της Έλενας Τσαγκρινού αποκαλύπτει: “Έμαθα για τη συμμετοχή της, πριν από εκείνη”

Την δεύτερη πρόβα της στη σκηνή του Ρότερνταμ θα πραγματοποιήσει σήμερα η Έλενα Τσαγκρινού, η οποία εκπροσωπεί την Κύπρο στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Η κάμερα της εκπομπής “Στη φωλιά των Κου Κου” και ο δημοσιογράφος Αρτ Αντιμιάν συνάντησε τον πατέρα της νεαρής τραγουδίστριας, ο οποίος δήλωσε σίγουρος για την κόρη του και αποκάλυψε πως πρώτα εκείνος έμαθε για την συμμετοχή της στη Eurovision και μετά η ίδια.

“Πριν φύγει της ευχήθηκα καλή επιτυχία. Ξέρω ότι έχει προετοιμαστεί καλά, δεν έχει άγχος. Να είναι καλά και καλή επιτυχία. Εμένα μου το ανακοίνωσε προσωπικά ο κύριος Αρσενάκος ότι η Έλενα θα πάει στη Eurovision, μετά το ανακοινώσαμε και στην Έλενα. Γνωριζόμαστε λόγω της Έλενας με τον κύριο Αρσενάκο και όλη την ομάδα της, έχουμε πολύ καλή επαφή. Μου το ανακοίνωσε για να χαρώ, το πρωί το είπαν σε εμένα και μετά από λίγο στην Έλενα.

Είδα την πρόβα, ότι πρόλαβα να δω σε αυτά τα 50 δευτερόλεπτα. Είμαι σίγουρος για την Έλενα γιατί έχει δουλέψει πάρα πολύ. Φωνητικά δεν τη φοβάμαι καθόλου, να βελτιώσουν και τα τεχνικά να είναι όλα στην εντέλεια και όλα θα πάνε καλά. Είναι μια χαρά δεν έχει καθόλου άγχος. Πήγαινε ανέμελη, δεν έχει άγχος, εγώ έχω περισσότερο άγχος από εκείνη. Παρακολουθώ γενικά τις τάσεις. Θα δούμε και την δεύτερη πρόβα που είναι πιο σημαντική…” είπε.

Read More

And More