Eurovision 2022 – Evangelia: Ποια είναι η 29χρονη που διεκδικεί την εκπροσώπηση της χώρας μας στον φετινό διαγωνισμό;

Ένα από τα πρόσωπα που θέλουν να αναλάβουν την εκπροσώπηση της χώρας μας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision που θα γίνει στην Ιταλία αποκαλύφθηκε σήμερα μέσα από τη νέα εκπομπή της ΕΡΤ, “Στούντιο 4”.
Το πρόσωπο αυτό δεν είναι άλλο από την Evangelia η οποία θα υποβάλει την δική της πρόταση με την PANIK.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην μεσημεριανή καθημερινή εκπομπή studio 4, η Evangelia είναι μεταξύ των καλλιτεχνών που προετοιμάζονται για να διεκδικήσουν την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2022. Η εκπομπή επιβεβαίωσε και κάποια ακόμη ονόματα, όπως του Good Job Nicky, της Joanne αλλά και του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου.

Ποια είναι η Evangelia;

Η Evangelia είναι 29 χρονών και έχει την καταγωγή της από την Κρήτη. Με το ιδιαίτερο στιλ της ξεχωρίζει και ήδη έχει φέρει ένα εντελώς διαφορετικό στυλ στην μουσική σκηνή. Έχει μεγαλώσει στην Κρήτη με την γιαγιά της αλλά και στο New Jersey με τους γονείς της. Έτσι όπως θα ακούσετε και σε όλα της τα κομμάτια, συνδυάζει αυτές τις δύο της αγάπες. Τα παραδοσιακά χαρακτηριστικά με την νότα των σύγχρονων ήχων επικρατούν και συνθέτουν ένα διαφορετικό αποτέλεσμα!

Παρακάτω ακούστε το τελευταίο της τραγούδι:

Σας υπενθυμίζουμε πως η προθεσμία που έχει δώσει η ΕΡΤ για την υποβολή προτάσεων για την Eurovision 2022, λήγει στις 10 Οκτωβρίου.

Read More

And More