Eurovision 2022: Ανδρέας Μικρούτσικος για Αμάντα Γεωργιάδη – «Δεν μου άρεσε η εμφάνισή της, φθηνιάρικο πλάνο»

Το βράδυ της Τρίτης η Αμάντα Γεωργιάδη ανέβηκε στη σκηνή του Pala Olimpico στο Τορίνο της Ιταλίας και έκλεψε τις εντυπώσεις με τη μαγική φωνή της στον Α’ Ημιτελικό της Eurovision 2022, όπου και προκρίθηκε με το Die Together και πέρασε στον μεγάλο τελικό.

Το πρωί της Τετάρτης 11/5 ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να σχολιάσει την εμφάνιση της νεαρής τραγουδίστριας, τονίζοντας πως δεν του άρεσε καθόλου, περιγράφοντας όλα όσα του φάνηκαν λάθος.

«Η Αμάντα είναι εξαιρετική αλλά δεν μου άρεσε χθες. Δισκογραφικά, όταν μπαίνεις να τραγουδήσεις, κάνεις διάφορες λήψεις του κομματιού…. Η συγκεκριμένη αν ήταν μέσα σε στούντιο κλασικό θα έλεγε ο παραγωγός “καλό αλλά πάμε άλλη μία”.

Μέτρησα πάνω από 5 στοναρίσματα, τα οποία δεν επηρεάζουν, αλλά σε σχέση με τις πρόβες, είχε το μεγαλύτερο τρακ. Φωνητικά είχε προβληματάκια. Η σκηνοθετική αντίληψη του χορογράφου, που στα χαρτιά είναι καταπληκτικά, εκτελεστικά ήταν χάλια. Δεν είναι ευθύνη του Φωκά Ευαγγελινού. Το πλάνο από πάνω με τις καρέκλες είναι φθηνιάρικο», είπε κλείνοντας ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη Super Κατερίνα.

Read More

And More