Μετά την Αμάντα Γεωργιάδη, και η Ανδρομάχη αναχώρησε από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για την Ιταλία, προκειμένου να εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 66ο διαγωνισμό της Eurovision 2022.
Η νεαρή τραγουδίστρια, με χαμόγελο και διάθεση στα ύψη, θα τραγουδήσει το «Ela», κομμάτι το οποίο έχει κερδίσει ήδη πολύ θετικές κριτικές. Στο αεροδρόμιο βρέθηκε και η αδελφή της τραγουδίστριας, Σταυρούλα Δημητροπούλου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η σύνθεση του «Ela» έγινε από μία ομάδα διακεκριμένων συνθετών υπό τον Alex Papaconstantinou που απαρτίζεται από τους: Arash, Eyelar Mirzazadeh, Fatjon Miftaraj, Filloreta Raci Fifi, Geraldo Sandell, Γιώργο Παπαδόπουλο, Robert Uhlmann, Viktor Svensson και Yll Limani. Η επιμέλεια της παρουσίασης του τραγουδιού επί σκηνής έχει ανατεθεί στους διεθνώς καταξιωμένους καλλιτεχνικούς διευθυντές Marvin Dietmann και Dan Shipton.
Η Ανδρομάχη θα εμφανιστεί ένατη στον β’ ημιτελικό της Eurovision.
Δες τα στιγμιότυπα από το αεροδρόμιο:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ανδρομάχη με την αδελφή της, Σταυρούλα
Οι δηλώσεις της Ανδρομάχης στο Open Weekend:
Το τραγούδι της Ανδρομάχης για την Κύπρο:
Καλή επιτυχία Ανδρομάχη!
φωτογραφίες: NDP
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Προσθέστε το tlife.gr στη Google για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης.
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


