Eurovision 2022: Στην τελική ευθεία για την επιλογή της ελληνικής συμμετοχής

Eurovision 2022: Στην κάμερα του «Στούντιο 4» μίλησαν οι Amanda Georgiadi, good job nicky, Joanna Drigo, Ηλίας Κόζας, και Lou is, οι πέντε υποψήφιοι για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη φετινή Eurovision.

Απαντώντας στις ίδιες ερωτήσεις, οι καλλιτέχνες μίλησαν για τη συγκίνηση που ένιωσαν όταν προκρίθηκαν, για όσα τους συναρπάζουν στη Εurovision, αλλά και για το νόημα του τραγουδιού τους. Επίσης αποκάλυψαν τις αγαπημένες τους συμμετοχές (ελληνικές και ξένες), προσωπικές αναμνήσεις που σχετίζονται με τον διαγωνισμό, ποιον θα έπαιρναν μαζί τους στο Τορίνο, και τι θα φορούσαν πάνω στην σκηνή!

Οι πέντε υποψήφιοι θυμήθηκαν ακόμα το πρώτο τραγούδι που τραγούδησαν μπροστά σε κόσμο και αποκάλυψαν τι ακούν όταν είναι χαρούμενοι, όπως επίσης τα γνωστά τραγούδια που θα ήθελαν να έχουν γράψει ή ερμηνεύσει.
Εκμυστηρεύτηκαν για ποιων σπουδαίων ερμηνευτών εισιτήριο θα περίμεναν όλο το βράδυ στην ουρά, αλλά και τους γνωστούς καλλιτέχνες που ενδόμυχα θα ήθελαν να τους ακολουθούν στο Instagram. Τέλος, κλήθηκαν να επιλέξουν μεταξύ Harry Styles και Justin Timberlake, και μεταξύ βραβείου Grammy και διαστημικού ταξιδιού!

 

Read More

And More