Eurovision 2024: Γιώργος Καπουτζίδης και Μαρία Κοζάκου σε ένα ιδιαίτερο βίντεο για τη Μαρίνα Σάττι

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του Β’ Ημιτελικού της Eurovision 2024, ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου ανάρτησαν ένα ιδιαίτερο βίντεο στο Instagram.

Οι δύο πρώην εκφωνητές του πανευρωπαϊκού μουσικού διαγωνισμού καλούν τους Έλληνες που ζουν σε χώρες του εξωτερικού να ψηφίσουν απόψε τη Μαρίνα Σάττι και την Ελλάδα.

Ο τρόπος με τον οποίο δείχνουν ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου στους followers τους πώς να ψηφίσουν είναι ασυνήθιστος, καθώς παρομοιάζουν τους 12 βαθμούς με 12 πανέμορφα γατάκια τα οποία βάζουν μέσα σε ένα καλάθι.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης συνόδευσε το βίντεό του γράφοντας: «Λοιπόν παιδιά ακούστε! Αν ζείτε στο εξωτερικό, σε μια από τις χώρες που ψηφίζουν στον Δεύτερο Ημιτελικό και προφανώς θέλετε να ψηφίσετε τη Μαρίνα, στο video μας υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες με… ολοζώντανο γράφημα από 12 καταξιωμένους αναλυτές της EBU! Πάμε δυνατά για Τελικό! Καλή επιτυχία Ελλάδα!

Disclaimer: Κανένα ζώο δεν κακοποιήθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Απεναντίας, μετά έφαγαν ΚΑΙ κονσέρβα ΚΑΙ κροκέτα».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ykapoutzidis (@ykapoutzidis)

Read More

And More