Eurovision 2024: «Θρίλερ» με τον Ολλανδό Joost Klein – Δεν εμφανίστηκε στη σκηνή στην πρόβα, τι απαντά εκπρόσωπος της EBU

Το μεσημέρι της Παρασκευής 10 Μαΐου ξεκίνησε η πρόβα τζενεράλε για τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2024, στο Μάλμε της Σουηδίας που αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 11 Μαΐου.

Ωστόσο, ένα ασυνήθιστο περιστατικό σημειώθηκε με πρωταγωνιστή ένα από τα φαβορί, τον Joost Klein, τον τραγουδιστή της Ολλανδίας που ερμήνευσε το Europapa και αποθεώθηκε.

Ειδικότερα, ο Joost Klein συμμετείχε κανονικά στην εναρκτήρια flag parade στη σκηνή της Eurovision 2024, όμως όταν ήρθε η ώρα να κάνει την πρόβα για το act του, δεν εμφανίστηκε για άγνωστους λόγους. Έτσι, οι ιθύνοντες προχώρησαν στην επόμενη χώρα, που είναι το Ισραήλ.

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, η EBU, μέσω εκπροσώπου, προχώρησε στην εξής δήλωση: «Αυτή τη στιγμή διερευνούμε ένα περιστατικό που μας αναφέρθηκε και αφορά τον Ολλανδό καλλιτέχνη. Δεν θα κάνει πρόβες μέχρι να δοθούν περισσότερες πληροφορίες. Δεν έχουμε κανένα περαιτέρω σχόλιο σχετικά με αυτό και θα ενημερώσουμε όταν μας δοθεί η ευκαιρία».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurovision Song Contest (@_eurovision_2023)

Μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν υπάρχει τίποτα νεότερο για τον Ολλανδό.

Πηγή φωτογραφίας: Reuters

Read More

And More