Fipster: Η συνάντηση με τον πατέρα του Κωνσταντίνου Βασάλου και η αποκάλυψη για την απόφαση που πήρε

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster τους τελευταίους μήνες είχαν έρθει αρκετά κοντά ιδιαίτερα μετά τη συμμετοχή και τη νίκη τους στο Asia Express, όπου έζησαν μαζί μοναδικές εμπειρίες.

Μεταξύ τους δημιουργήθηκε μια πολύ δυνατή φιλία και οι δυο τους συνέχισαν να κάνουν παρέα και να ταξιδεύουν μαζί και μετά το τέλος του ριάλιτι του Star.

Εδώ και μια εβδομάδα περίπου, ο Κωνσταντίνος Βασάλος έφυγε ξανά από την Ελλάδα και αυτή τη φορά ταξίδεψε για τον Άγιο Δομίνικο, καθώς λαμβάνει μέρος στο Survivor All Star.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο γνωστός youtuber που βρίσκεται στην Ελλάδα, τον στηρίζει μέσω των social media, ενώ με αφορμή ότι ο Κωνσταντίνος Βασάλος από την πρώτη κιόλας μέρα στον Άγιο Δομίνικο ήρθε αρκετά κοντά με τον Ηλία Γκότση, ανέβασε κάποια χιουμοριστικά βιντεάκια στο TikTok για να εκφράσει το παράπονό του.

Ο Fipster συναντήθηκε μάλιστα και με τον πατέρα του Κωνσταντίνου Βασάλου, Γιάννη, ο οποίος μας ανακοίνωσε μέσω των social media ότι ο youtuber αποφάσισε να ξεκινήσει γυμναστική.

«Ο Φίλιππος το πήρε απόφαση.. ότι έχει ωριμάσει η στιγμή να βελτιώσει την φυσική του κατάσταση!! Μαζί θα δημιουργήσουμε κάτι εξαιρετικό!!», έγραψε ο Γιάννης Βασάλος.

Read More

And More