GMTM 4: Η αποχώρηση που διέλυσε το ζευγάρι – Φιλιά και κλάματα μετά την ανακοίνωση

Το βράδυ της Δευτέρας 29 Νοεμβρίου παρακολουθήσαμε άλλη μια αποχώρηση από το σπίτι του GNTM 4. Τα υποψήφια top models έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στη δοκιμασία αποχώρησης διεκδικώντας μια θέση στην τελική δεκάδα.

Η underwater φωτογράφηση είχε να κάνει με τον αποχωρισμό και τρία συναισθήματα, που αυτός φέρνει μαζί του. Ένα άγαλμα σε κλίμακα 2:1 τοποθετήθηκε στην κινηματογραφική πισίνα και συμβόλιζε το στοιχείο, που έπρεπε να αποχωριστούν οι παίκτες, καθώς πόζαραν για τον φακό του Παναγιώτη Σιμόπουλου.

Οι λήψεις που έφτασαν στο πλατό δυσκόλεψαν αρκετά τους τέσσερις κριτές Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Άγγελο Μπράτη και Δημήτρη Σκουλό, καθώς το επίπεδο έχει ανέβει αισθητά.

Στην τελική δυάδα έφτασε ο Στυλιανός Φλωρίδης με την Αγάπη Μπρουκς, ωστόσο η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ανακοίνωσε την απόφαση των κριτών να αποχωρήσει ο Στυλιανός.

Η Όλγα, μετά την ανακοίνωση για την αποχώρηση του συντρόφου της ξέσπασε σε κλάματα, αφού οι δυο τους είχαν έρθει πολύ κοντά.

«Δεν μπορώ χωρίς εσένα», έλεγε η Όλγα στον Στυλιανό μην μπορώντας να πιστέψει πως αποχωρεί ο αγαπημένος της.

Μάλιστα, τη στιγμή που η κοπέλα μιλούσε στην κάμερα και έλεγε πως θα προχωρήσει στο ριάλιτι μόδας χωρίς τον σύντροφό της, ο Κύπριος παίκτης εισέβαλε για να την παρηγορήσει, ενώ αντάλλαξαν και ένα τρυφερό φιλί στο στόμα και είπε ο ένας στον άλλο “Σ αγαπώ”.

Read More

And More