GNTM: 10+2 φωτογραφίες του plus size μοντέλου, Κωνσταντίνου Μελισσά, που ξεχώρισε στην πρώτη audition

Το βράδυ της Δευτέρας παρακολουθήσαμε μέσα από τη συχνότητα του Star την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου του Greece’s Next Top Model. Οι τέσσερις καταξιωμένοι κριτές υποδέχτηκαν στο πλατό τα αγόρια και τα κορίτσια που επιθυμούν να μπουν μέσα στο σπίτι, με στόχο να χτίσουν τη δική τους καριέρα. Η Βίκυ Καγιά, ο Άγγελος Μπράτης, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Δημήτρης Σκουλός επέστρεψαν ανανεωμένοι και πανέτοιμοι να εντοπίσουν το next top model της Ελλάδας.

Μετά το τέλος του πρώτου επεισοδίου, είδαμε τέσσερα αγόρια και τρία κορίτσια να παίρνουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τη φάση του bootcamp. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και ο Κωνσταντίνος Μελισσάς. Ο 28χρονος με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη και ύψος 1.73 πήγε στο Greece’s Next Top Model με σκοπό να κερδίσει! Ο ίδιος περπάτησε γεμάτος αυτοπεποίθηση φορώντας high heels και ανακοίνωσε στην κριτική επιτροπή ότι θέλει να ανοίξει το δρόμο για το plus size modeling. 

 

Ο Κωνσταντίνος Μελισσάς ενθουσίασε τους κριτές με το catwalk και τις πόζες του με αποτέλεσμα να περάσει στην επόμενη φάση κερδίζοντας τέσσερα “ναι”.

To TLIFE σου παρουσιάζει 10+2 φωτογραφίες από τη ζωή του, όπως τις έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δες φωτογραφίες:

Ο Κωνσταντίνος Μελισσάς ξεχώρισε στην πρώτη audition του GNTM 3.

Read More

And More