GNTM 3: Ο κούκλος εύζωνας και τα άκομψα αστεία της κριτικής επιτροπής (video)

Ο Δημήτρης Κοκονάκης, από τα Χανιά, ήρθε στις auditions του GNTM 3 και φώτισε το πλατό με το υπέροχο χαμόγελό του. Ο Δημήτρης είναι μόλις 24 ετών και ασχολείται επαγγελματικά με την γυμναστική αλλά και με το modelling. Με το που τον είδε ο νέος coach, Γιώργος Καράβας, τρελάθηκε και τον χαρακτήρισε ως “μοντέλαρα”.

Η κριτική επιτροπή εντυπωσιάστηκε όταν τον είδε στην audition, με την Βίκυ Καγιά να μένει άφωνη! Ο ψηλός και μελαχρινός Δημήτρης αποκάλυψε στους κριτές ότι υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία, ως εύζωνας στην προεδρική φρουρά, γεγονός που τους ενθουσίασε τόσο, που μάλλον φάνηκε να ξεχνούν ότι οι εύζωνες αποτελούν σύμβολο γενναιότητας για τον ελληνικό λαό και ζήτησαν από τον Δημήτρη να κάνει, στην πασαρέλα του GNTM, το βηματισμό κατά την αλλαγή φρουράς. Εκείνος αρνήθηκε ευγενικά, λέγοντάς τους ότι δεν γίνεται επειδή φοράει το τζιν του.

Ο 24χρονος που έχει ύψος 1,90, πήρε και τα τέσσερα πολυπόθητα “ναι” και πέρασε στην επόμενη φάση.

Εμείς ψάξαμε τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και σου παρουσιάζουμε φωτογραφίες από τη θητεία του ως εύζωνας στην προεδρική φρουρά, την καθημερινότητα του και κάποιες από τις δουλειές του!

Ο πατερας του Δημήτρη έχει βουλκανιζατέρ και όπως είπε στους κριτές κάποιες φορές πηγαίνει στο μαγαζί και τον βοηθάει.

Read More

And More