GNTM 3: Τι αλλάζει φέτος λόγω κορονοϊού; Η ανακοίνωση της Βίκυς Καγιά – Video

Ο τρίτος κύκλος του GNTM έκανε πρεμιέρα σήμερα στις 21:00 ακριβώς, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Star. Φέτος κορίτσια αλλά και αγόρια θα διαγωνιστούν για τον τίτλο του επόμενου Next Top Model της Ελλάδας.

Λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό, όμως, θα υπάρξει αλλαγή στους κανονισμούς, κάτι που ανακοίνωσε η Βίκυ Καγιά, στα επίδοξα μοντέλα.

«Φέτος θα ισχύσει κάτι πολύ διαφορετικό λόγω της κατάστασης του κορονοϊού. Πέρα από το ότι θα πρέπει να παρουσιαστείτε μπροστά μας, να ποζάρετε, να κάνετε πασαρέλα και να μας πείσετε για να περάσετε στην επόμενη φάση, δεν θα γίνει αυτή η πανέμορφη και φαντασμαγορική πασαρέλα που ξέρετε του bootcamp, αλλά θα γίνει ένα catwalk, το οποίο έχουμε ονομάσει IDcatwalk.

Τι σημαίνει αυτό: Θα ντυθείτε, θα βαφτείτε και θα πρέπει να παρουσιάσετε ένα ειδικό διαφορετικό χαρακτήρα, μια ταυτότητα στυλιστική, θα πρέπει να ξεχωρίσετε μέσα στο πλήθος και θα περπατήσετε μπροστά μας και 40 από εσάς θα περάσουν στην επόμενη φάση του bootcamp», είπε η Βίκυ Καγιά.

Άλλη μια αλλαγή σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές είναι ότι κάθε κριτής θα έχει από μία wild card και θα έχει δικαίωμα να τη χρησιμοποιήσει μία και μοναδική φορά. Να «το πάρει επάνω του» και να δώσει την ευκαιρία σε κάποιον ή σε κάποια, να περάσει στη φάση του bootcamp, ακόμα και αν η απόφαση της επιτροπής, ήταν αρχικά αρνητική!

 

Read More

And More