GNTM 4: Η Κυβέλη κατά όλων – «Φοβούνται να μην βγούνε κακοί στην τηλεόραση»

Τα βέλη της έριξε για μία ακόμη φορά η Κυβέλη Χατζηευστρατίου στο συμπαίκτες της στο επεισόδιο του που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας 29 Νοεμβρίου στο GNTM 4.

Η διαγωνιζόμενη που βρίσκεται συνεχώς στο επίκεντρο του σπιτιού, βρίσκεται ξανά απέναντί από όλους τους συμπαίκτες της στο GNTM και φαίνεται πως αυτό είναι οριστικό.

Η ίδια μιλώντας στην κάμερα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σήμερα το πρωί η Ειρήνη εντελώς τυχαία ήταν λίγο μαγκωμένη μπροστά στην κάμερα. Με ρώτησε για να μπει στο μπάνιο. Δεν ρωτά ποτέ για να μπει κι έχουμε τσακωθεί άπειρες φορές. Δεν χτυπά την πόρτα, μόνο τελευταία που τής το έχω πει επανειλημμένα. Η ίδια έλεγε ότι όλα της ανήκουν εδώ μέσα κι έχει κάποια τέτοια θεματάκια.

Και συνέχισε: Από χθες το βράδυ πολλά παιδιά από το σπίτι με προσέγγισαν για να δούνε αν είμαι καλά, ειδικά μετά την εγχείρηση. Πιστεύω ότι σίγουρα το όλο ενδιαφέρον για την υγεία μου, έχει προκύψει γιατί θα φοβούνται να μην βγούνε κακοί στην τηλεόραση κι ότι έδωσαν το disadvantage σε έναν άνθρωπο που δεν είναι καλά».

 

Read More

And More