GNTM 4 – Ηλίας Αικατερινάρης: Ο γοητευτικός ελαιοπαραγωγός που εντυπωσίασε τους κριτές

Ένα από τα μοντέλα που κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τους κριτές στις auditions του GNTM 4, ήταν ο Ηλίας Αικατερινάρης, ο οποίος κέντρισε το ενδιαφέρον των κριτών από την πρώτη κιόλας οντισιόν, με αποτέλεσμα να περάσει από όλες τις δοκιμασίες και να μπει στο σπίτι.

Ο 29χρονος Ηλίας, κατάγεται από τον Πολύγυρο Χαλκιδικής, σπουδάζει στο τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών Τ.Ε. του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται στον αγροτικό τομέα ως ελαιοπαραγωγός.



Ο ίδιος λατρεύει τη φύση και δηλώνει ελεύθερο πνεύμα, δραστήριος, συγκρατημένος και με τεράστια υπομονή. Μπορεί να  μην συμπλήρωσε ο ίδιος την αίτησή του για το GNTM 4, όμως τελικά εκείνος είναι που τόλμησε καθώς, όπως λέει, “Ή τώρα ή ποτέ!”. Το όνειρό του είναι να ζήσει στο έπακρο κάθε στιγμή και να διακριθεί στον διαγωνισμό, βγάζοντας το λάδι στους -αν χρειαστεί- το λάδι στους αντιπάλους του.


Στην πρώτη του φωτογράφιση στο ριάλιτι μοντέλων, ο Ηλίας Αικατερινάρης φωτογραφήθηκε με την Κυβέλη Χατζηευστρατίου, με την οποία είχαν μια πολύ καλή λήψη και πέρασαν στους καλύτερους 19.



O Ηλίας Αικατερινάρης είναι αρκετά ενεργός στα social media και όπως βλέπουμε και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται πολλές φωτογραφίες με τους followers του.

  

Read More

And More