GNTM 4 – Κωνσταντίνος Τσαγκάρης: Μάθε όσα δεν γνωρίζεις για τον cheerleader που έχει τρελάνει το τηλεοπτικό κοινό

Ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης βρίσκεται ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους που ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις auditions και εξασφάλισαν μία θέση στο σπίτι του GNTM 4.

O 21χρονος Κωνσταντίνος έχει σπουδάσει Business Management στη Βρετανία και παράλληλα έχει ξεκινήσει και τα πρώτα του βήματα στον χώρο του modeling.


Αγαπημένα του χόμπι είναι το cheerleading και ο χορός, ενώ από μικρός κάνει πρωταθλητισμό σε παγκόσμιο επίπεδο σε αγώνες debate.


Από τα πρώτα λεπτά κέρδισε το ενδιαφέρον των κριτών, ενώ δήλωσε πως με την παρουσία του θέλει να δείξει πως η αρρενωπότητα μπορεί να εκφραστεί εκτός πεπατημένης στη μόδα και έδωσε την αφορμή να εκφράσουν οι κριτές τη γνώμη τους πάνω στο θέμα αυτό.

Σε μία από τις πρώτες φωτογραφίσεις μάλιστα, τα 20 μοντέλα βρέθηκαν σε ένα θερινό σινεμά, όπου κλήθηκαν να έρθουν πολύ κοντά, να ξεπεράσουν τις συστολές τους και να εκφράσουν τον νεανικό έρωτα.

Ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης με τον Ντίνο Κρίτση συνεργάστηκαν άψογα, για αυτό και απέσπασαν πολύ θετικά σχόλια από τους κριτές.


Ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης κατά τη διάρκεια των audition δήλωσε στον Γιώργο Καράβα πώς δεν βλέπει τον ανταγωνισμό, γιατί πιστεύει στον εαυτό του και δεν κοιτά τι κάνουν οι άλλοι. Δήλωσε συμμετοχή στο GNTM για να εξελιχθεί η καριέρα του αλλά κι επειδή αντιπροσωπεύει μία καινούρια φουρνιά μοντέλων κόντρα στα στερεότυπα των φύλων.

Read More

And More