GNTM 4 – Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Τι πρέπει να ξέρεις για την «κακιά» του παιχνιδιού – Οι αντιδράσεις στο twitter

H Κυβέλη Χατζηευστρατίου είναι μία από τις φετινές διαγωνιζόμενες του GNTM, η οποία μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον τόσο των κριτών όσο και των τηλεθεατών. Οι περισσότεροι της δίνουν τον ρόλο της «κακιάς» του φετινού κύκλου.

Η 19χρονη καλλονή γεννήθηκε στην Κέρκυρα, ωστόσο, όταν τελείωσε το σχολείο αποφάσισε να αφήσει πίσω της τη ζωή εκεί και να μετακομίσει στην Αθήνα για να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της.



Ο χώρος του modeling την κέρδισε στα 16 της, όταν πόζαρε για πρώτη φορά στα πλαίσια μιας φωτογράφισης για κατάστημα ρούχων. Στο GNTM 4 δήλωσε συμμετοχή με μοναδικό όπλο την αυτοπεποίθησή της και μεγάλο στόχο να γίνει ένα καταξιωμένο διεθνές μοντέλο.


Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου υποστηρίζει τον φεμινισμό, απεχθάνεται την κοινωνική καταπίεση και ονειρεύεται έναν κόσμο, όπου οι γυναίκες θα έχουν ίσα δικαιώματα.

Στην πρώτη της φωτογράφιση στο ριάλιτι μοντέλων, η Κυβέλη Χατζηευστρατίου φωτογραφήθηκε με τον Ηλία Αικατερινάρη, με τον οποίο είχαν πολύ καλή χημεία και κατάφεραν να περάσουν στο 19 καλύτερους.

Η πρώτη οντισιόν της Κυβέλης Χατζηευστρατίου:

Πώς ήταν η Κυβέλη Χατζηευστρατίου με μακριά μαλλιά:

 

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου δεν είναι και πολύ… αγαπητή στο twitter:

 

Read More

And More