GNTM 4 – Ντίνος Κρίτσης: Όσα δεν γνωρίζεις για τον παίκτη που κόπηκε στο bootcamp του τρίτου κύκλου και επέστρεψε ξανά

Ο Κωνσταντίνος Κρίτσης είναι ένας από τους παίκτες που γνωρίσαμε στις auditions του GNTM 3, ωστόσο δεν κατάφερε να μπει στην 20αδα που πέρασε στο σπίτι του ριάλιτι μοντέλων.

Παρόλα αυτά, ο 21χρονος δεν το βάζει κάτω για αυτό δήλωσε συμμετοχή για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και είναι έτοιμος να αποδείξει στους κριτές ότι μπορεί να φτάσει μέχρι τον τελικό.


Ο Κωνσταντίνος Κρίτσης μένει στη Θεσσαλονίκη, σπουδάζει Βιολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, ενώ στο παρελθόν είχε ζήσει τέσσερα χρόνια στη Βιρτζίνια των Η.Π.Α. Ο ίδιος δηλώνει αυθόρμητος, χαρούμενος, ευγενικός και θεωρεί πως διαθέτει δύο στοιχεία, που χρειάζεται ο χώρος της μόδας: αυτοπεποίθηση και αντίληψη.

Μπορεί ο Κωνσταντίνος Κρίτσης να έχει περισσότερη εμπειρία από άλλους παίκτες στο ριάλιτι μοντέλων, ωστόσο όπως έχουμε δει και σε προηγούμενους κύκλους, δεν φτάνει μόνο αυτό.



Ο ίδιος λατρεύει τις φωτογραφίες και αυτό το είδαμε και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσιεύει και επαγγελματικές φωτογραφίες αλλά και ερασιτεχνικές.

Read More

And More