Τηλεθέαση GNTM – Big Brother: Ποιος κέρδισε την πρώτη τηλεοπτική μάχη;

Η πρώτη μάχη ανάμεσα στα ριάλιτι άρχισε χθες βράδυ. Το GNTM έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας 7 Σεπτεμβρίου στις 21:00, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Star Channel. Οι τέσσερις κριτές – Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Δημήτρης Σκουλός και Ζενεβιέβ Μαζαρί – υποδέχτηκαν δεκάδες κορίτσια αλλά και… αγόρια, που το όνειρό τους είναι μια επιτυχημένη καριέρα στον χώρο του modelling!

Το κοινό φαίνεται πως ανυπομονούσε να δει τους διαγωνιζόμενους. Η πρεμιέρα σημείωσε στα γενικά νούμερα (μη καθαρά) 18,6% ενώ στα νεανικά 26,4%. Σε τέταρτο σκαρφάλωσε μέχρι 34%.

Το Big Brother, από την άλλη, μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκλήθηκε για το χυδαίο σχόλιο του Αντώνη Αλεξανδρίδη περί βιασμού, που είχε ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του από το ριάλιτι, σημείωσε χθες 23,1% στο σύνολο και 23,9% στα νεανικά (μη καθαρά νούμερα) μεγαλύτερο ποσοστό σε τέταρτο 31,9%.

Όσο για το διάστημα που τα δυο projects βρέθηκαν απέναντι (23:15 – 23:45), νικητής στο νεανικό κοινό αναδεικνύεται το GNTM αφού συγκέντρωσε 23,1% και το Big Brother 21,3%. Στα γενικά κοινά από την άλλη, το Big Brother σημείωσε 20,4% μέσο όρο και το GNTM 16,8%.

Όπως φαίνεται η μάχη θα είναι … σκληρή!

Read More

And More