GNTM – Spoiler: Η “σκληρή” Ρασέλ βρίσκεται εκτός παιχνιδιού – Το βίντεο από τη Θεσσαλονίκη

Τα γυρίσματα του Greece’s Next Top Model 3 έχουν ξεκινήσει από το καλοκαίρι και παρά το γεγονός ότι εμείς βλέπουμε στην τηλεόραση τα πρώτα επεισόδια με τους 17 διαγωνιζόμενους να βρίσκονται εντός σπιτιού, πλέον στο παιχνίδι παραμένουν οκτώ άτομα. Οι δοκιμασίες είναι απαιτητικές και κάθε εβδομάδα το επίπεδο ανεβαίνει και ο ανταγωνισμός αυξάνεται.

Μία από τις διαγωνιζόμενες που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν μέσα στο GNTM 3 είναι η Θεοδώρα Ρασέλ. Η εκρηκτική της προσωπικότητα και η τάση της να σχολιάζει τα πάντα και τους πάντες έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης των χρηστών των social media αλλά και των ΜΜΕ.

Η ίδια μπορεί σε κάθε επεισόδιο να δίνει ρέστα με τις ατάκες της, όμως, παράλληλα, είναι αφοσιωμένη στο στόχο της και έτσι έχει άρτιες λήψεις. 

Η Ρασέλ αν και σημείωσε μια καλή πορεία στο παιχνίδι, δεν βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο σπίτι του GNTM 3. Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου “Ευτυχείτε” προέβαλε ένα βίντεο, στο οποίο βλέπουμε τη Ρασέλ να ταΐζει τις αδέσποτες γάτες της Θεσσαλονίκης.

Δες το βίντεο:

Read More

And More