GNTM – Αργυρώ Μαγγλάρη: Αρραβωνιάστηκε η πρώην παίκτρια του reality μόδας με τον σύντροφό της – Φωτογραφίες

Η Αργυρώ Μαγγλάρη έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM 2. Το όμορφο μοντέλο είχε μπει στο σπίτι του reality μόδας ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει πολύ μακριά.

Η 28χρονη καλλονή, που έχει τελειώσει το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης τα τελευταία έξι χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι.

 

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η Αργυρώ Μαγγλάρη αποκάλυψε μια πολύ ευχάριστη είδηση μέσα από τα social media. Το μοντέλο αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό της Ηρακλή Ανδρονικίδη και μέσα στο επόμενο διάστημα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Σας ευχαριστώ όλους για τις όμορφες ευχές σας! Ήταν μία από τις πιο σημαντικές και αξέχαστες ημέρες της ζωής μου, καθώς σε αυτά τα γενέθλια μου χάρισε την καρδιά του με ένα ιδιαίτερο δώρο. Αγάπη μου μας εύχομαι τα καλύτερα με υγεία και πολλή αγάπη» έγραψε η Αργυρώ Μαγγλάρη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία δέκα χρόνια, ενώ γνωρίστηκαν όταν σπούδαζαν και οι δύο στην ίδια σχολή. Μάλιστα, ασχολούνται και οι δύο με μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι και έχουν κάνει ακόμη και group όπου τραγουδούν μαζί.

Read More

And More