GNTM: Αυτή είναι η πανέμορφη αδερφή του 19χρονου Ανδρέα Αθανασόπουλου (pics)

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος είναι ένα από τα 10 αγόρια που κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για το σπίτι του Greece’s Next Top Model. Ήδη από τις οντισιόν εντυπωσίασε τους κριτές αποσπώντας τέσσερα “ναι”. Στη συνέχεια πέρασε με επιτυχία από τις επόμενες φάσεις του ID Catwalk και του bootcamp και κατά συνέπεια επιλέχθηκε από την κριτική επιτροπή για να είναι ανάμεσα στους 20 παίκτες του GNTM 3. Ο νεαρός Ανδρέας ενθουσίασε τους κριτές και στην γυμνή φωτογράφηση του ριάλιτι μόδας, την οποία αντιμετώπισε με αποφασιστικότητα και ψυχραιμία.

Ο 19χρονος Ανδρέας μεγάλωσε στην Αμαλιάδα και σπουδάζει στο τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου & Ποτών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Αποφάσισε να ασχοληθεί με το modelling όταν πηγαίνοντας να βγάλει φωτογραφίες για το αθλητικό του δελτίο, ο φωτογράφος του είπε ότι έχει προοπτική να γίνει μοντέλο. Τους τελευταίους μήνες έχει καταφέρει να κάνει κάποιες επαγγελματικές φωτογραφίσεις και να ταξιδέψει στο εξωτερικό. Στο GNTM αποφάσισε να συμμετάσχει γιατί του αρέσει ο ανταγωνισμός και θέλει να ζήσει τις πιο ακραίες δοκιμασίες. Στόχος του είναι να φτάσει στην κορυφή με προσεκτικά και σταθερά βήματα. Του αρέσουν το μπάσκετ, τα βιντεοπαιχνίδια, το θέατρο και το beatboxing.

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος είναι αρκετά ενεργός στα social media και μετρά χιλιάδες followers στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, απ’ όπου μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή του. Μεταξύ των αναρτήσεων του, βλέπουμε και μία φωτογραφία, στην οποία ποζάρει μαζί με την αδερφή του.

Όπως σημειώνει ο ίδιος ο παίκτης του GNTM στην ανάρτησή του, η φωτογραφία είναι από την αποφοίτηση της όμορφης αδερφής του από το Πανεπιστήμιο, την οποία αγαπά πολύ και της εύχεται τα καλύτερα.

Read More

And More