GNTM – Ειρήνη Λεμπέση: Η αλήθεια για το μοντέλο που άφησε άφωνη την κριτική επιτροπή

O τέταρτος κύκλος του GNTM στον οποίο βλέπουμε για ακόμη μια φορά να συμμετέχουν και αγόρια έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές εβδομάδες ενώ σήμερα θα δούμε να ολοκληρώνονται οι audition.

Oι τέσσερις κριτές Άγγελος Μπράτης, Δημήτρης Σκουλός, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Ισμήνη Παπαβλασοπούλου αναζητούν το πρόσωπο εκείνο που θα γίνει το επόμενο top model της χώρας μας. Χθες μάλιστα, τόσο εκείνη όσο και ο Γιώργος Καράβας έμειναν έκπληκτοι βλέποντας μια νεαρή κοπέλα και πιο συγκεκριμένα την 19χρονη Ειρήνη Λεμπέση.

«Δυο χρόνια που είμαι εδώ δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πλάσμα! Θεωρώ ότι είναι η επόμενη Ροζάνα Γεωργίου! Έχω πάθει πλάκα, είναι εξαιρετική», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καράβας στους κριτές.

Η Ειρήνη από τη δική της πλευρά, δήλωσε πως δεν έχει καμία σχέση με το Modeling και δεν ανήκει σε κάποιο πρακτορείο. Κάτι τέτοιο όμως όπως φαίνεται δεν ισχύει αφού με μια ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θα δει μια φωτογραφία από το catwalk σε επίδειξη της Kathy Heyndels, κάτι που δείχνει πως το νεαρό μοντέλο έχει κάνει πράγματα στο χώρο της μόδας.

Read More

And More