GNTM – Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Ποια είναι η νικήτρια του reality μόδας που ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο στο κέντρο της Αθήνας τα ξημερώματα της Τετάρτης 12/10. Το γνωστό μοντέλο και νικήτρια του GNTM 4 συνελήφθη, ενώ το μεσημέρι της ίδιας ημέρας αφέθηκε ελεύθερο. 

Ο εισαγγελέας διέταξε την συνέχιση της προανάκρισης προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες, κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα.

Το νεαρό κορίτσι, που κατέβαινε με μεγάλη ταχύτητα με το λευκό Ι.Χ. της, παρέσυρε τον 60χρονο μοτοσικλετιστή, πατέρα τριών παιδιών, στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Πιπίνου, με αποτέλεσμα εκείνος να βρει ακαριαίο θάνατο.

Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας

 

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη τα ξημερώματα και σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, ο άνδρας διατηρούσε κατάστημα στην περιοχή.

Ποια είναι η Κυβέλη Χατζηευστρατίου

 

Η 20χρονη που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον περσινό κύκλο του GNTM γεννήθηκε στην Κέρκυρα, ωστόσο, όταν τελείωσε το σχολείο αποφάσισε να αφήσει πίσω της τη ζωή εκεί και να μετακομίσει στην Αθήνα για να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της.

Ο χώρος του modeling την κέρδισε στα 16 της, όταν πόζαρε για πρώτη φορά στα πλαίσια μιας φωτογράφισης για κατάστημα ρούχων. Στο GNTM 4 δήλωσε συμμετοχή με μοναδικό όπλο την αυτοπεποίθησή της και μεγάλο στόχο να γίνει ένα καταξιωμένο διεθνές μοντέλο.

Κατά τη διάρκεια της συμμετοχή της στο ριάλιτι του Star η Κυβέλη Χατζηευστρατίου αρκετές φορές βρέθηκε «απέναντι» από τους συμπαίκτες της, οι οποίοι θεωρούσαν πως ακολουθεί μια δική της στρατηγική με «βαριές» δηλώσεις, ενώ αρκετές φορές έγινε viral στο twitter με τις ατάκες αλλά και τις γκριμάτσες της κατά τη διάρκεια του GNTM 4.

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου κατά τη συμμετοχή της στο παιχνίδι δήλωνε πως υποστηρίζει τον φεμινισμό, απεχθάνεται την κοινωνική καταπίεση και ονειρεύεται έναν κόσμο, όπου οι γυναίκες θα έχουν ίσα δικαιώματα.

Τον Δεκέμβριο του 2021 η Κυβέλη Χατζηευστρατίου τερμάτισε στην πρώτη θέση του GNTM 4 εξασφαλίζοντας το χρηματικό ποσό του νικητή μαζί με πλούσια δώρα από την παραγωγή του reality μόδας.

Το νεαρό μοντέλο είχε αποκαλύψει μάλιστα κατά τη διάρκεια του GNTM ότι έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στο παρελθόν: «Την ώρα της φωτογράφισης σκεφτόμουν πολύ άσχημα πράγματα. Προσπάθησα να ανασύρω μνήμες μου, επειδή έχω δεχτεί κι εγώ παρενόχληση. Η πόζα μου ήταν βιωματική».

«Υπήρχαν στιγμές που έκλαιγα όλο το βράδυ. Έκλαιγα επειδή ήμουν απομονωμένη. Νιώθω ότι ένα μέρος του κόσμου με έχει παρεξηγήσει. Δεν ξέρω τι ενόχλησε τα παιδιά και δεν με ενδιαφέρει. Υπήρξε περίοδος που έχασα τον εαυτό μου. Η παρέα που διάλεξα στο GNTM τελικά δεν μου ταίριαζε», δήλωσε σε μια από τις πρώτες της συνεντεύξεις ως νικήτρια του GNTM.

«Με τη μαμά μου δεν χρειάζεται να ανταλλάξουμε πολλές κουβέντες. Και στο τηλέφωνο να μιλήσουμε, με το που το σηκώσω και απαντήσω, μπορεί να καταλάβει τι έχω. Έχουμε ιδιαίτερο δέσιμο με τη μητέρα μου», δήλωνε για την ιδιαίτερη σχέση με την μητέρα της.

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου μπήκε στο GNTM με μοναδικό όπλο την αυτοπεποίθησή της και μεγάλο στόχο να γίνει ένα καταξιωμένο διεθνές μοντέλο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyveli Chatziefstratiou (@kyvelichatziefstratiou)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyveli Chatziefstratiou (@kyvelichatziefstratiou)

Οι πρώτες στιγμές μετά το τροχαίο δυστύχημα

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ρένας Κουβελιώτη στο T-live, το ασθενοφόρο άργησε να έρθει 20 λεπτά, ενώ στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε η δημοσιογράφος για την εκπομπή του Alpha και παρουσιάζει τις πρώτες στιγμές μετά το δυστύχημα, δείχνει την κινητοποίηση των κατοίκων, ενώ δεν δείχνει αυτό που υποστήριξε ο πατέρας της Κυβέλης Χατζηευστρατίου, ότι δηλαδή η κόρη του κατέβηκε από το όχημα για να βοηθήσει.

 

Read More

And More