GNTM- Λία: Τι απαντά ο σύντροφός της στο TLIFE για το φημολογούμενο ειδύλλιο με τον Ανδρέα

Λία και Ανδρέας έχουν έρθει κοντά σύμφωνα με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου “Ευτυχείτε“. Στην εκπομπή, ειπώθηκε  πως ένα νέο ειδύλλιο γεννιέται στο σπίτι του GNTM3. Μάλιστα σύμφωνα με τον Νίκο Γεωργιάδη, ”το καινούργιο ζευγάρι είναι η Λία και ο Ανδρέας. Έρχονται πάρα πάρα πολύ κοντά. Καθώς στο σπίτι δεν υπάρχουν κρυφές κάμερες, είναι πιο ελεύθεροι οι άνθρωποι να ζήσουν τον έρωτά τους. Γενικώς έχουν αγαπηθεί πολύ σε αυτό το σπίτι. Αυτό έχω να πω” είπε  ο δημοσιογράφος.

Τι λέει, όμως  στο TLIFE ο σύντροφος της Λίας για όλα αυτά που ακούστηκαν;
Τι να σας πω και εγώ γέλασα όταν το είδα, αλλά εντάξει, ο καθένας λέει ό,τι θέλει. Γίνεται πολύς ντόρος για το τίποτα, αυτό είναι το σχόλιο μου σε αυτό που με ρώτησες.


Ο Χρήστος είναι ο 32χρονος καθηγητής ξένων γλωσσών, ο οποίος από την πρώτη στιγμή στήριξε τη Λία όταν εκείνη βρέθηκε στη χώρα μας ως μετανάστρια ενώ η έλξη, η χημεία και η αμοιβαία συμπάθεια εξελίχθηκε σε μία τρυφερή ερωτική σχέση που ήδη μετρά 2,5 χρόνια. Στην συνέντευξη που είχε δώσει στο TLIFE είχε πει μεταξύ άλλων, πως ως σύντροφος νιώθει το συναίσθημα της ζήλιας για την αγαπημένη του Λία, η οποία συγκατοικεί με άντρες στο σπίτι του GNTM, ωστόσο της έχει απόλυτη εμπιστοσύνη. Χαρακτηριστικά ανέφερε: “Αγαπώ την Λία, την εκτιμώ απίστευτα και θα ήταν αφύσικο από τη πλευρά μου να μην νιώθω ζήλια, σε κάποιο βαθμό, αλλά ξέρω τι άνθρωπο έχω δίπλα μου. Αν παρατηρήσετε στα επεισόδια έχει μία φωτογραφία μας καρφιτσωμένη στο κρεβάτι της. Επίσης όταν τη ρώτησαν από την εκπομπή ”Στη φωλιά των Κου Κου”για τη γυμνή φωτογράφηση, το πρώτο πράγμα που είπε “σκέφτηκα το αγόρι μου πώς θα το πάρει”. Ξέρουμε καλά ο ένας τον άλλον και έχουμε εμπιστοσύνη στη σχέση και τα συναισθήματά μας.” Διάβασε εδώ τι είχε πει ο σύντροφος της Λίας για τη γνωριμία και τη σχέση τους.

Read More

And More