GNTM – Μαρία Κουμάρα: Όσα θες να ξέρεις για την 19χρονη καλλονή που σαγήνευσε τους κριτές με το πρόσωπό της

Η Μαρία Κουμαρά είναι μία από τις διαγωνιζόμενες που γνωρίσαμε στις auditions του GNTM 4!

Η ξανθιά καλλονή γεννήθηκε στη Μυτιλήνη, είναι μόλις 19 ετών, σπουδάζει Κοινωνική Ανθρωπολογία και το όνειρό της είναι να συνδυάσει τις σπουδές της με μια μεγάλη καριέρα στο modelling.


Η Μαρία Κουμάρα δήλωσε συμμετοχή στο GNTM 4 θέλοντας να ξεκινήσει τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μόδας. Στην πρώτη audition κατάφερε να περάσει με τέσσερα «ναι», εντυπωσιάζοντας τους κριτές και ιδιαίτερα τον Δημήτρη Σκουλό.

Μετά το ID catwalk, όπου τα υποψήφια αγόρια και κορίτσια του GNTM 4 περπάτησαν στην πασαρέλα και παρουσίασαν το στυλ τους, ήρθε η δεύτερη φάση του bootcamp, που οδήγησε στην τελική 20άδα του φετινού ριάλιτι μοντέλων του Star.

Ανάμεσα στους παίκτες που κατάφεραν να εξασφαλίσουν μία θέση στο σπίτι του ριάλιτι μοντέλων ήταν και η Μαρία Κουμάρα, η οποία είναι έτοιμη να ξεπεράσει τις φοβίες της και να δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Μπορεί η ίδια να μην έχει καμία εμπειρία στον χώρο αυτό, ωστόσο αυτό που της δίνει προβάδισμα σε σχέση με τον ανταγωνισμό, είναι η πειθαρχημένη προπόνηση, που έκανε για χρόνια ως αθλήτρια στίβου.


Μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες, που βρήκαμε κάνοντας ένα scroll down στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, θα καταλάβετε γιατί θεωρείται ένα από τα μεγάλα φαβορί του παιχνιδιού.

Μαζί με τον αδελφό της, Μπάμπη

Μαζί με τον σύντροφό της

Read More

And More