GNTM – Μαριαγάπη και Αιμιλιάνο: Το τρυφερό ειδύλλιο των δυο μοντέλων, η επιβεβαίωση της σχέσης και ο δύσκολος αποχαιρετισμός! (pics, vid)

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά και ο Αιμιλιάνο Μάρκου μπήκαν στο GNTM με έναν μοναδικό στόχο… να φτάσουν στον μεγάλο τελικό και να κερδίσουν! Ωστόσο κανένας από τους δυο… δεν φανταζόταν πως θα βρει τον έρωτά μέσα στο παιχνίδι! Οι φήμες περί σχέσης των δύο μοντέλων είχαν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό, ενώ την επιβεβαίωση του τρυφερού ειδυλλίου είχε κάνει και η Βίκυ Καγιά σε συνέντευξή της

Η Μαριαγάπη είναι 19 ετών και ασχολείται με το modelling από τα 15, όταν και αποφάσισε από ένα βίντεο στα social media πως αυτή είναι η κατεύθυνση, που της αρέσει. Από τότε έχει περπατήσει σε πασαρέλες για τους Anna Molinari, Follie Follie, Αφροδίτη Χερά και έχει κάνει και κάποιες επαγγελματικές φωτογραφίσεις. Ο Αιμιλιάνο είναι 20 ετών, γεννήθηκε στην Ελλάδα και κατάγεται από την Αλβανία. Σπουδάζει στη σχολή Εμποροπλοιάρχων, αγαπά τη θάλασσα και τα ταξίδια. Μετρά λίγους μήνες στο χώρο του modelling αλλά έχει ήδη κάποιες φωτογραφίσεις στο ενεργητικό του, που έχουν λάβει θετικές κριτικές.

Μπορεί στην αρχή της σχέσης τους, η Μαριαγάπη και ο Αιμιλιάνο να προσπαθούσαν να το κρατήσουν κρυφό, ωστόσο δεν άργησαν οι συμπαίκτες τους να τους δώσουν στεγνά! Πρώτη πρώτη η Ρασέλ, η οποία “κάρφωσε” τη συμπαίκτριά της πως έχει σχέση και έξω από το παιχνίδι αλλά και μέσα! Λίγες μέρες αργότερα, ο Edward δεν δίστασε να αποκαλύψει πως τα δύο μοντέλα… έχουν ερωτικές σχέσεις μέσα στο σπίτι, ενώ από την άλλη ο Ηρακλής δήλωσε πως η Μαριαγάπη βλέπει περισσότερο συναισθηματικά τον Αιμιλιάνο, ενώ εκείνος όχι και τόσο.

Να σημειώσουμε εδώ πως η Μαριαγάπη Ξυπολιά είχε σχέση πριν πάει στο GNTM με το επίσης μοντέλο Διονύση Κρεζία. Ο πρώην σύντροφός της, μάλιστα, είχε δώσει συνέντευξη στο Pop Up όπου μίλησε για τον χωρισμό τους, επιβεβαιώνοντας πως το πρώην κορίτσι του έκανε σχέση με τον συμπαίκτη της στο reality μόδας. (Διάβασε εδώ περισσότερα)

Αφού δέχτηκαν δεκάδες πειράγματα από τους συμπαίκτες τους, ο Αιμιλιάνο Μάρκου δεν άργησε να επιβεβαιώσει τη σχέση του με την Μαριαγάπη! “Δε γίνεται να κρύβεσαι συνέχεια πίσω από το δάχτυλό σου, τι να κάνουμε εξελίχθηκε έτσι η κατάσταση και μας αρέσει πάρα πολύ” δήλωσε το μοντέλο. Από τότε, το ζευγάρι του GNTM σταμάτησε να κρύβεται και οι δυο τους άρχισαν να είναι πιο τρυφεροί ο ένας με τον άλλον, ακόμη και μπροστά στις κάμερες!

Δυστυχώς ένας προσωρινός χωρισμός επήλθε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του GNTM! Η Μαριαγάπη αποχώρησε οριστικά από τον διαγωνισμό μόδας, ένα τσακ πριν τον μεγάλο τελικό, αφήνοντας πίσω της τον Αιμιλιάνο. Το μοντέλο δεν έκρυψε στιγμή την απογοήτευσή του που έφυγε η αγαπημένη του από το παιχνίδι και πραγματικά συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό… “Βρείτε κάποιον που θα σας κοιτάει όπως ο Αιμιλιάνο κοιτούσε την Μαριαγάπη” δήλωσαν οι περισσότεροι χρήστες στα social media, βλέποντας το ζευγάρι να αποχωρίζεται. 

 

Μάλιστα, λίγο πριν η Μαριαγάπη φύγει οριστικά από το σπίτι του GNTM, ο Αιμιλιάνο… την άρπαξε και τη φίλησε στο μάγουλο, κάνοντας όλους μας να πιστέψουμε ότι ίσως δούμε το πρώτο τους φιλί on camera. (Δες εδώ πώς σχολιάστηκε από το Twitter)

Και μπορεί το συγκεκριμένο επεισόδιο να γυρίστηκε πριν περίπου ένα μήνα, ωστόσο τα δυο μοντέλα είναι ακόμη ζευγάρι! Την αποκάλυψη έκανε με μια φωτογραφία τους η Soula Glamorous, με την Μαριαγάπη και τον Αιμιλιάνο να ποζάρουν έξω από το σπίτι του GNTM!

Οι δυο τους ζουν ένα πολύ τρυφερό ειδύλλιο και όπως καταλάβαμε στο χθεσινό επεισόδιο, η Μαριαγάπη και ο Αιμιλιάνο έχουν αρχίσει να έχουν πολύ όμορφα συναισθήματα ο ένας για τον άλλον! Μπορεί να είναι ακόμη μικροί σε ηλικία, ωστόσο ο χρόνος θα δείξει πού… θα πάει αυτή η σχέση!

Read More

And More