GNTM: Οι διαγωνιζόμενες μπέρδεψαν την Ειρήνη Παπά με πρώην παίκτρια του παιχνιδιού και το twitter τις «δίκασε»

Κατά τη διάρκεια της σημερινής αξιολόγησης των φωτογραφιών που έβγαλαν οι διαγωνιζόμενες του GNTM στο set, οι κριτές παρομοίασαν την εξωτερική εμφάνιση ενός εκ των επίδοξων μοντέλων με εκείνη της Ειρήνης Παπά.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καράβας είπε στην Μαρία Κώστα πως εμφανισιακά τους θυμίζει τη σπουδαία ηθοποιό Ειρήνη Παπά που έφυγε από τη ζωή πριν έναν μήνα αφήνοντας ένα τεράστιο κενό στον παγκόσμιο πολιτισμό.

Ωστόσο, στο άκουσμα του ονόματος της αείμνηστης ηθοποιού οι διαγωνιζόμενες του GNTM έδειξαν να ξαφνιάζονται αφού όπως αποδείχθηκε δεν είχαν ιδέα για το ποια είναι η Ειρήνη Παπά. Μια μάλιστα από τις διαγωνιζόμενες αναρωτήθηκε για το ποια είναι με μια άλλη να της απαντά, “Από το GNTM 2 δεν είναι;”

Όσο για την Μαρία Κώστα την οποία παρομοίασαν με την Ειρήνη Παπά, όταν η Βίκυ Καγιά τη ρώτησε αν τη γνωρίζει εκείνη απάντησε πως… κάτι της λέει αλλά δεν είναι σίγουρη αφήνοντας άφωνη τη Βίκυ Καγιά.

Φυσικά αυτή η άγνοια των κοριτσιών του GNTM δεν έμεινε ασυγχώρητη από τους χρήστες του twitter που τις “δίκασε” κανονικά.

 

 

 

 

 

 

 

Read More

And More