GNTM: Όταν ο Ηρακλής Τσουζίνοβ περπάτησε στην πασαρέλα του Madwalk – Η εμφάνισή του σε show με το Σάκη Ρουβά

Ο Ηρακλής Τσουζίνοβ είναι ένα από τα αγόρια του Greece’s Next Top Model που ήδη από τις οντισιόν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές. Σε κάθε νέα δοκιμασία του δημοφιλούς ριάλιτι μόδας επιβεβαιώνει ότι αποτελεί ένα από τα φαβορί του διαγωνισμού λαμβάνοντας ενθουσιώδη σχόλια για τις πόζες του ανάλογα με το κόνσεπτ κάθε φωτογράφησης.

Ο 20χρονος Ηρακλής με καταγωγή από τη Ρωσία και τη Γουινέα, γεννήθηκε στη Γερμανία, μεγάλωσε στη Ρωσία και από 8 ετών ζει στην Ελλάδα. Το όνομα του το επέλεξε ο ίδιος καθώς από παιδί αγαπούσε την ελληνική μυθολογία. Σπουδάζει σχέδιο μόδας και styling, ενώ παράλληλα ασχολείται με το μόντελινγκ τα τελευταία δύο χρόνια. To GNTM αποτελεί μια ευκαιρία για τον Ηρακλή να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και να αποδείξει σε όσους δεν τον πίστευαν, ότι μπορεί να τα καταφέρει.

Κατά τη διάρκεια της ενασχόλησης του με το modelling συμμετείχε και στο Madwalk. Μάλιστα στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram είχε δημοσιεύσει δύο εμφανίσεις του στο σόου μόδας και μουσικής το 2018 και το 2019. Το 2018 περπάτησε στην πασαρέλα του Madwalk στο σόου του Έλληνα σχεδιαστή μόδας, Δημήτρη Πέτρου με τον Σάκη Ρουβά να τραγουδά στη σκηνή.

Δες τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του Ηρακλή Τσουζίνοβ στο Madwalk

Read More

And More