GNTM – Παναγιώτης Αντωνόπουλος: Ποιος είναι ο γοητευτικός τυροκόμος – Ο δίδυμος αδελφός του και το My Style Rocks (pics,vid)

O Παναγιώτης Αντωνόπουλος θεωρείται για κάποιους το αουτσάιντερ του GNTM. Αν και, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, δεν έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το modelling, ενθουσίασε τους κριτές στην πρώτη δοκιμασία με τη γυμνή φωτογράφηση.

Ποιο είναι λοιπόν αυτό το αγόρι που ξετρέλανε τη Ζενεβιέβ και τη Βίκυ Καγιά, όταν παρά την απειρία του, μαγνήτισε τον φωτογραφικό φακό με τις πόζες του;

Ο Παναγιώτης είναι 23 ετών και μεγάλωσε στους Αγίους Αναργύρους Λάρισας. Δραστηριοποιείται στον πρωτογενή τομέα ως αγρότης, κτηνοτρόφος και τυροκόμος. Η καθημερινότητά του δεν είναι τόσο εύκολη. Η ημέρα του αρχίζει στις 5 το πρωί. Πηγαίνει και αρμέγει τα ζώα του, στο ενδιάμεσο, επισκέπτεται τα χωράφια του, αργότερα θα κάνει τυροκόμηση και μετά πηγαίνει για αρμεγή πάλι.

Ο Παναγιώτης έχει κι έναν δίδυμο αδελφό, ο οποίος ασχολείται με τον ίδιο τομέα. Το διάστημα που θα βρίσκεται στο σπίτι του GNTM, ο Χρήστος θα είναι αυτός που θα αναλάβει τις δουλειές στα χωράφια και θα τον στηρίξει προκειμένου εκείνος να εκπληρώσει το όνειρο του.

Ο δίδυμος αδελφός του Παναγιώτη, μιλώντας, πριν από λίγες ημέρες, στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» ανέφερε: «Παντού είμαστε μαζί. Το GNTM, μας χώρισε τον περισσότερο καιρό από όλη μας τη ζωή. Είμαι χαρούμενος όμως, γιατί βλέπω τον αδερφό μου να πραγματοποιεί τα όνειρα του. Μου λείπει πάρα πολύ, αλλά το ήξερα από την αρχή ότι έτσι θα γίνει».

Ο Χρήστος μίλησε επίσης για τη γυμνή φωτογράφιση και περιέγραψε την αντίδραση της μητέρας τους: «Αυτό που είδα εχθές με εξέπληξε. Η μητέρα μας, πίστευε ότι είναι κάποιο αστείο και νόμιζε ότι δεν θα την κάνει τη φωτογράφιση. Έπαθε ένα σοκ! Δεν το περίμενε. Εγώ γέλασα, επειδή παρακολουθούσα και τα προηγούμενα GNTM, δεν μου φάνηκε κάτι απρόοπτο. Ο μπαμπάς δεν είπε τίποτα. Τον καθησύχασα εγώ. Δεν είπε κάτι, θα του τα πει από κοντά μάλλον».

 

Ο Παναγιώτης πιστεύει ότι το δυνατό του όπλο είναι η προσωπικότητα του. Είναι υπομονετικός, φιλόδοξος, προσαρμόζεται στις καταστάσεις και αντιμετωπίζει τη ζωή με χιούμορ. Στο GNTM δεν τον φοβίζει η σκληρή δουλειά, είναι κάτι που άλλωστε γνωρίζει καλά. Όταν τον ρωτάνε πως μπορεί να συνδυαστεί το modelling με την αγροτική ζωή, εκείνος απαντά: «Ο μόνος τρόπος που σκέφτομαι ότι μπορεί να συμβεί είναι να παράξω το δικό μου προϊόν ως τυροκόμος και να το διαφημίσω ως μοντέλο».

Όπως είχε πει o Παναγιώτης στους κριτές, στην πρώτη τους επαφή στην audition,  στο παρελθόν έχει κάνει, ερασιτεχνικά, κάποιες φωτογραφήσεις μέσω e-shops σε τοπικά καταστήματα της Λάρισας, αλλά επειδή η καθημερινότητα του είναι αρκετά απαιτητική, δεν το είχε κυνηγήσει πάρα πολύ.

Εμείς ψάξαμε στους λογαριασμούς του στα social media και βρήκαμε, όχι μόνο τις… ερασιτεχνικές  φωτογραφήσεις, αλλά και ότι στο παρελθόν τον είχαμε δει στο «My Style rocks», να συνοδεύει μία από τις διαγωνιζόμενες, σε ένα από τα GALA του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ.

 

 

Δες και βίντεο από τη συμμετοχή του στο «My Style Rocks» 

Στην πρώτη του γυμνή φωτογράφηση για το GNTM, πάντως, εμάς δεν μας φάνηκε άπειρος. Οι κριτές ενθουσιάστηκαν μαζί του! «Σε λατρεύω», του φώναζε η Ζενεβιέβ και η Βίκυ Καγιά του είπε: «Είσαι Θεός αγάπη μου» ενώ, απευθυνόμενη στους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους, ανέφερε: «Το modelling δεν είναι επιστήμη, είναι κάτι που το αισθάνεσαι. Ο άνθρωπος δουλεύει στα χωράφια, αλλά είναι φανταστικός».

 

Ο Παναγιώτης πιστεύει ότι στη ζωή πρέπει να δίνουμε καθημερινά το 100% και να μην έχουμε απωθημένα. Το motto του είναι: «Μπορείς να τα καταφέρεις σε ό,τι κι αν βάλεις στόχο».

Πηγή φωτογραφιών: Ιnstagram

Read More

And More