GNTM – Ραφαέλα Ροδινού: Η πρώτη ανάρτηση και η αλλαγή στα μαλλιά της μετά την αποχώρησή της

Η Ραφαέλα Ροδινού είδε από νωρίς την πόρτα της εξόδου από το σπίτι του GNTM. Η 24χρονη καλλονή χορεύτρια αν και είχε κερδίσει τις εντυπώσεις από την αρχή του παιχνιδιού, δυστυχώς έβγαλε αδύναμη λήψη και εχθές αποχώρησε από το reality μόδας.

Η Ραφαέλα, λίγο μετά την τηλεοπτική της αποχώρηση, επέστρεψε στα social media και έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Back to Normality! Το ζήσαμε και αυτό. Ευχαριστώ τόσο πολύ για τα όμορφα μηνύματα ρε παιδιά, αλήθεια! Να είστε αληθινοί, να είστε δημιουργικοί, να μην φοβάστε να εκτεθείτε ή να τσαλακωθείτε! Δημιουργήσατε αναμνήσεις! Ευχαριστώ την παραγωγή του @gntmgr για την όμορφη συνεργασία και τους κριτές φυσικά!

Ιδιαίτερα όμως ευχαριστώ την @vicky_koulianoy και τον αγαπημένο coach @yiorgoskaravas_official για τις πολύτιμες συμβουλές τους και για το ήθος τους γιατί αυτά τα παραδείγματα είναι προς μίμηση!

Υστ1: επειδή δεν είμαι καμία σνομπ βάζω στόχο δημόσια από σήμερα να απαντήσω σε οοοολα τα μηνύματα. Υστ2: the best are yet to come. Goodnight» έγραψε χαρακτηριστικά η Ραφαέλα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ραφαέλα Ροδινού ✨ (@raphrodinou)

Το πρωί της Τρίτης, η Ραφαέλα Ροδινού βρέθηκε καλεσμένη στο Breakfast@Star και μας έδειξε την ανανεωμένη εικόνα της! Όπως θα δεις, η 24χρονη χορεύτρια αποχωρίστηκε το κούρεμα… του GNTM με ένα άλλο το οποίο ομολογουμένως της πηγαίνει πολύ περισσότερο.

Δες στο βίντεο τις πρώτες της δηλώσεις:

 

Read More

And More