GNTM – Ρασέλ: “Τα λέει σταράτα και την παρεξηγούν” – Στο σχολείο είχε δεχθεί bullying για το χρώμα της” λέει φίλη της στο TLIFE

“Η Θεοδώρα Ρασέλ ,- εγώ την αποκαλώ Ζιζέλ είναι ένα κορίτσι ντόμπρο, εργατικό, με αστείρευτο χιούμορ, το οποίο δεν φοβάται να πει αυτό που πιστεύει, έστω και αν αυτό δεν αρέσει σε κάποιους, οι οποίοι εύκολα θα παρεξηγήσουν τα λεγόμενά της”-  λέει στο TLIFE, η γυναίκα που κρύβεται πίσω από την συμμετοχή της, στο GNTM3.

Με αυτά τα λόγια στενή της φίλη  περιγράφει το κορίτσι με την εξωτική ομορφιά και τον εκρηκτικό χαρακτήρα, το οποίο βρέθηκε αρκετές φορές στο στόχαστρο των συμπαικτών της αλλά και των χρηστών του διαδικτύου με καυστικά σχόλια για την συμπεριφορά της.

 

Το Tlife εντόπισε τη γυναίκα η οποία παρότρυνε και παρακίνησε το έγχρωμο μοντέλο να δηλώσει συμμετοχή στο GNTM3.  Είναι ο άνθρωπος που στηρίζει τη Θεοδώρα ,την πιστεύει πολύ, όπως λέει ότι θα μπορούσε να κάνει κάνει καριέρα στο χώρο της μόδας. Ζητήσαμε από εκείνη να σχολιάσει ως επαγγελματίας hair stylist, το νέο look της 24 χρονης παίκτριας του GNTM3: “Σαν σκέψη, αρχική, να μακρύνουν τα μαλλιά της ήταν σωστή,  αλλά σαν τεχνική δεν βγήκε σωστή, δεν μου άρεσε καθόλου το αποτέλεσμα,”λέει η φίλη της για την αλλαγή στα μαλλιά της και συμπλήρωσε: “Σαν τηλεθέατρια κατάλαβα ότι κάτι δεν έχει πετύχει. Ως επαγγελματίας θα σου πω όταν κάνουμε μια επαγγελματική αλλαγή και μακραίνουμε τα μαλλιά, δεν τα αφήνουμε μετά έτσι, χρειάζεται ένα ωραίο κούρεμα για να στρώσει καλά η νέα κουπ στο κεφάλι του καθενός. Τεχνικά, κατά τη γνώμη μου, ήθελε παραπάνω δουλειά”!

Για τη συμμετοχή της Ρασέλ. στο ριάλιτι μόδας λέει η φίλη της στο TLIFE: “Εγώ έκανα την αίτηση γιατί αλλιώς δε θα πήγαινε στο GNTM ποτέ. Είναι ένας παρά πολύ, δυναμικός, χαρακτήρας και πολύ εργατικό παιδί. Η Θεοδώρα “Ζιζέλ” τη λέω, εγώ, είναι το παρατσούκλι της- ήθελα να την παρακινήσω να πάει πιο μπροστά να κάνει κάτι περισσότερο. Της αρέσει και από μόνη της να εξελίσσεται, πάντα έκανε πολλές δουλειές, από μικρή και έτσι πήρε την απόφαση και το έκανε, αφού είχα κανονίσει εγώ και το ραντεβού με την παραγωγή”.

Η Θεοδώρα είναι μοναχοπαίδι. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, η μητέρα της κατάγεται από τις Σευχέλλες και ο πατέρας της από τον Πόντο. Από τη μητέρα της  κληρονόμησε το εξωτικό χρώμα. “Με τη μαμά της είναι πολύ δεμένες μεταξύ τους, είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος, η μητέρα της με εύθυμο χαρακτήρα και μάλιστα από εκείνη πήρε το χιούμορ που έχει η Θεοδώρα”, όπως λέει η φίλη της. Οι γονείς της ζουν στην Θεσσαλονίκη, η μητέρα της ασχολείται με το χώρο της εστίασης, έχει ανοίξει τη δική της επιχείρηση ενώ ο πατέρας της δραστηριοποιείται στο κλάδο του εμπορίου.

Στο παρελθόν η Θεοδώρα είχε δεχθεί bullying για το χρώμα της. Στο σχολείο τα παιδιά την είχαν φέρει αρκετές φορές, σε δύσκολη θέση με χλευαστικά σχόλια που έκαναν εις βάρος της,  όπως έχει εκμυστηρευτεί στη φίλη της η Θεοδώρα. Η κατάσταση έγινε πιο ομαλή  όταν οι γονείς της αποφάσισαν να φοιτήσει στο Αμερικάνικο Κολλέγιο. 

Σύμφωνα με τη φίλη της η 24 χρονη παίκτρια του GNTM είναι ένα κορίτσι με πολύ εργατικό με δυναμισμό, όνειρα και στόχους. “Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα έκανε και τρεις δουλειές ταυτόχρονα . Βασικά πήγαινε σχολείο , έκανε παράλληλα ωδείο, τραγουδούσε το βράδυ στα μπουζούκια εδώ στη Θεσσαλονίκη ενώ το πρωί και τα απόγευμα δούλευε ως πωλήτρια σε αθλητικό κατάστημα. Το έκανε μόνο και μόνο από χόμπυ δεν υπήρχε κάποιος οικονομικός λόγος. Η οικογένειά της είναι άλλωστε οικονομικά ευκατάστατη αλλά δεν της αρέσει καθόλου να κάθεται. Αυτό είναι και το κύριο χαρακτηριστικό της που εγώ εκτιμώ παρά πολύ”λέει για την Ρασέλ η φίλη της.

Η ενασχόλησή της με τη μόδα την συναρπάζει, όπως λέει, φιλικό της πρόσωπο, ωστόσο την ενδιαφέρει, παράλληλα και η τηλεόραση.

Όσο για την συμπεριφορά της στο GTNM και τα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν για την Ρασέκ είπε η φίλη της: “Είναι καυστική κάποιες φορές γιατί είναι ειλικρινής. Έχει χιούμορ σαν άνθρωπος, δεν κρύβεται, δε θα σου δείξει κάτι άλλο από αυτό που είναι. Πάντα είναι ειλικρινής, ποτέ δε θα σου πει ψέματα . Έχει μια νευρικότητα που φάνηκε στα πρώτα επεισόδια γενικά, όμως, δεν είναι νευρική σαν άνθρωπος”.

 

 

Read More

And More