GNTM: Στιγμιότυπα από την καριέρα της όμορφης Μαρινέλας Ζύλα στο χορό

Η Μαρινέλα Ζύλα ήδη από τις οντισιόν του Greece’s Next Top Model εντυπωσίασε τους κριτές. Η νεαρή καλλονή μετά την είσοδό της στο σπίτι του GNTM κατάφερε να ενθουσιάσει για ακόμη μία φορά την κριτική επιτροπή, στην γυμνή φωτογράφηση που κλήθηκαν να κάνουν οι παίκτες του δημοφιλούς ριάλιτι μόδας.

Η 20χρονη Μαρινέλα με καταγωγή από την Αλβανία, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ρέθυμνο. Ασχολείται με το χορό από 9 ετών και τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως δασκάλα χορού. Έχει λάβει πολλές διακρίσεις σε latin ballroom αγώνες ενώ παράλληλα είναι πρωταθλήτρια Αλβανίας. Το GNTM αποτελεί μια ευκαιρία για να μπορέσει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το μόντελινγκ καθώς σκοπεύει να χορέψει τους αντιπάλους της στο δικό της ρυθμό.

Η όμορφη Μαρινέλα είναι αρκετά ενεργή στα social media και έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες από τη ζωή της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Ανάμεσα στις αναρτήσεις της, βλέπουμε και κάποια στιγμιότυπα από την καριέρα της στο χορό και συγκεκριμένα από την συμμετοχή της σε αγώνες χορού.

Σε μία από τις αναρτήσεις της σημειώνει χαρακτηριστικά: “Αν χορεύεις με την καρδιά σου, το σώμα σου σε ακολουθεί”.

Read More

And More