GNTM – Θεοδώρα Ρασέλ: Ποια είναι η παίκτρια που προκάλεσε χαμό στο Twitter (pics,vids)

Τα αγόρια και τα κορίτσια μπήκαν στο σπίτι του GNTM και μια από τις διαγωνιζόμενες, που κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία της από το πρώτο λεπτό ήταν η Θεοδώρα Ρασέλ. Στην audition, όταν την είχαν ρωτήσει για τη συγκατοίκηση είχε πει: «Με τα αγόρια είναι το καλύτερο μου, τα κορίτσια δεν μπορώ» και το κοινό κατάλαβε από τα πρώτα λεπτά του επεισοδίου, ότι το εννοούσε!

Με το που μπήκαν στο σπίτι του GNTM, τα αγόρια και τα κορίτσια μοιράστηκαν ένα πολύ θετικό κλίμα μεταξύ τους, κάτι βέβαια που δεν… άρεσε στην Ρασέλ. Η ίδια δήλωσε στην κάμερα: «Είναι λίγο παιδική χαρά. Νομίζουν ότι ήρθαν διακοπές, δεν έχουν καταλάβει που είναι και τι κάνουν και έτσι δυσκολεύουν και τους υπόλοιπους. Δε μπορούμε να λειτουργήσουμε σαν ομάδα αν ο καθένας είναι στον κόσμο του» είπε χαρακτηριστικά το μοντέλο και όπως καταλαβαίνεις το Twitter πήρε φωτιά!

 

 

 

Ποια είναι λοιπόν η 24χρονη παίκτρια του reality μόδας με την έντονη προσωπικότητα;

Αν και το Ρασέλ είναι το επίθετο της Θεοδώρας, όλοι τη φωνάζουν έτσι. Η μητέρα της είναι από τις Σεϋχέλλες και ο μπαμπάς της είναι Πόντιος. Εργαζόταν ως Store Manager σε ένα κατάστημα με επώνυμα ανδρικά ρούχα στην Θεσσαλονίκη. Έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το χορό και το τραγούδι για πέντε χρόνια.

Αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο GNTM γιατί αγαπά τη μόδα: «Τη λατρεύω, είναι όλη μου ζωή. Έχω φτάσει 24 και στενεύουν τα περιθώρια. Θέλω να γίνω μοντέλο τέλος», είχε πει. Έχει αδυναμία στην Ζενεβιέβ γιατί θεωρεί ότι έχει την ίδια, καλή, τρέλα με εκείνη.

Η Ρασέλ έλεγε επίσης στις audition: “Θεωρώ πως για να μπεις στο σπίτι μετράει και η προσωπικότητα, οπότε καλά πάμε!». Φρόντισε λοιπόν να δείξει πολύ νωρίς ποια είναι. Τις πρώτες γκρίνιες τις παρακολουθήσαμε… Τι έπεται;

Δες φωτογραφίες από τα προσωπικά της social media:

Πηγή Φωτογραφιών: Instagram, Δημήτρης Ανδρίτσος

Read More

And More