GNTM: Το twitter είδε τον τελικό και… έδωσε ρέστα με τις ατάκες του – Πώς σχολίασε τη νίκη του Ηρακλή;

Ο τρίτος κύκλος του Greece’s Next Top Model ολοκληρώθηκε πριν από μερικές ώρες και μεγάλος νικητής στέφθηκε ο Ηρακλής Τσουζίνοφ. Μετά από ένα πολύωρο επεισόδιο, τόσο το τηλεοπτικό κοινό όσο και οι πρωταγωνιστές της βραδιάς έμαθαν το αποτέλεσμα κοντά στις δύο τα ξημερώματα.

Ο Ηρακλής αν και θεωρούνταν φαβορί ήδη από τις auditions, η πρώτη αποχώρησή τους ξάφνιασε τους πιστούς fans του reality μόδας. Ωστόσο, ο ίδιος επέστρεψε πιο δυναμικά από ποτέ στον τόπο του εγκλήματος καταφέρνοντας να πετύχει τον στόχο του και να φτάσει στην κορυφή.

Το GNTM ήταν ιδιαίτερα αγαπητό στο twitter και έτσι οι χρήστες δεν θα μπορούσαν να είναι απόντες από τον μεγάλο τελικό. Όπως κάθε φορά, έτσι και χθες, σχολίασαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο το αποτέλεσμα.

Διάβασε επίσης: GNTM: Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ είναι ο μεγάλος νικητής! Η ιστορία της ζωής του και οι καλύτερες στιγμές στο παιχνίδι (pics,vid)

Άλλοι συμφώνησαν με τη νίκη του Ηρακλή, ενώ άλλοι απογοητεύτηκαν με το αποτέλεσμα δείχνοντας τη δυσαρέσκειά τους. Βέβαια, υπήρχαν κι εκείνοι που μας έκαναν να γελάσουμε πολύ!

Δες τα tweets:

 

 

Ετικέτες

Read More

And More